ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Συγχαρητήρια, αλλά τώρα ΠΑΟΚ"

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΜΙΛΑΝ / EUROPA LEAGUE / AEK - MILAN / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΜΙΛΑΝ / EUROPA LEAGUE / AEK - MILAN / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χιμένεθ έστειλε μήνυμα στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, ενόψει του παιχνιδιού της Κυριακής(5/11). Φιλικό την Πέμπτη (9/11) με Τσουκαρίσκι στα Σπάτα.

Προφανώς και για τον Μανόλο Χιμένεθ είχε τεράστια σημασία και η εμφάνιση της ΑΕΚ αλλά και το αποτέλεσμα απέναντι στη Μίλαν. Και γι αυτό και δεν σταμάτησε ήδη από χθες (2/11), αλλά μέχρι και σήμερα (3/11), να μοιράζει συγχαρητήρια στους παίκτες.

Όμως από το πρώτο λεπτό αμέσως μετά την λήξη του παιχνιδιού με τη Μίλαν, ο Χιμένεθ έστρεψε την προσοχή στο ματς της Κυριακής (5/11) με τον ΠΑΟΚ. Άλλωστε όπως ήδη είχατε ενημερωθεί από το Sport24, ο Ισπανός τεχνικός είχε προγραμματίσει διανυκτέρευση της ομάδας στο ξενοδοχείο και μετά το παιχνίδι με τους Ιταλούς, προκειμένου να γίνει καλύτερη αποκατάσταση.

Και ο Χιμένεθ, μιλώντας στους παίκτες της ΑΕΚ, έδωσε ήδη το σύνθημα για το ματς με τον ΠΑΟΚ, μαζί με τα εύσημα για την εικόνα απέναντι στη Μίλαν. "Θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνατε. Ήσασταν συγκεντρωμένοι σ' όλο το παιχνίδι και κρατήσατε σωστά τις αποστάσεις. Δείξαμε πως είχαμε φιλοδοξία και είχαμε την σωστή νοοτροπία στο παιχνίδι. Τώρα όμως θα πρέπει να ξεχάσουμε την Ευρώπη γιατί υπάρχει το ματς με τον ΠΑΟΚ, το οποίο πρέπει να το κερδίσουμε. Πρέπει να προσπαθήσουμε όσο μπορούμε να ξεκουραστούμε και να είμαστε έτοιμοι για ένα δύσκολο παιχνίδι που πρέπει να το κερδίσουμε" τόνισε μεταξύ άλλων ο Χιμένεθ.

Φιλικό με Τσουκαρίσκι

Αμέσως μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, υπάρχει διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων. Και στην ΑΕΚ φρόντισαν ήδη για φιλικό ματς την προσεχή Πέμπτη στα Σπάτα, με αντίπαλο την Τσουκαρίσκι. Είναι ομάδα πρώτης κατηγορίας της Σερβίας με τεχνικό διευθυντή των πρώην παίκτη της ΑΕΚ Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς. Στο φιλικό αυτό ο Χιμένεθ θα έχει την ευκαιρία να δώσει αγωνιστικά λεπτά και στον Τσιγκρίνσκι και στον Κονέ.

Ικανοποίηση για την ατμόσφαιρα

Στην ΑΕΚ εκτός από το αποτέλεσμα απέναντι στη Μίλαν, χαμογελούν και για την ατμόσφαιρα που υπήρχε στο γήπεδο. Με 50χιλιάδες κόσμο και άψογη συμπεριφορά. Μάλιστα στην ΑΕΚ έλαβαν εγκωμιαστικά σχόλια για την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ και από τους ανθρώπους της ΟΥΕΦΑ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ