ΑΕΚ

Συναντιέται με Μελισσανίδη ο Χιμένεθ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Την Πέμπτη (17/5) ή την Παρασκευή (18/5) θα γίνει το ραντεβού του Μανόλο Χιμένεθ με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Στην τελευταία προπόνηση της σεζόν, ο Ισπανός έστειλε μήνυμα στους παίκτες της ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν και έπαιξε ακόμη και... στόπερ.

Με δεδομένο πως το τελικό ραντεβού με τον Δημήτρη Μελισσανίδη για το μέλλον της συνεργασίας του δεν έχει γίνει ακόμα, ο Μανόλο Χιμένεθ δεν μπορούσε στην τελευταία προπόνηση της σεζόν να πει επισήμως και τυπικά "εις το επανιδείν" στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

Γι' αυτό και ξεκίνησε την τελευταία ομιλία του με το "αν θα είμαστε μαζί". Όμως το κλίμα που εισέπραξαν οι παίκτες, είναι πως με τον Ισπανό τεχνικό θα δουλέψουν ξανά. Άλλωστε στο μεγαλύτερο κομμάτι της ομιλίας του, ο Χιμένεθ έκανε αναφορά στην δουλειά που πρέπει να κάνουν οι ποδοσφαιριστές στις διακοπές για να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση αλλά κυρίως στην δουλειά που πρόκειται να γίνει στην προετοιμασία για το κτίσιμο της νέας ΑΕΚ. "Θα δουλέψουμε και πάλι πολύ καλά και σιγά - σιγά και από την αρχή, θα κτίσουμε και πάλι ότι κτίσαμε και φέτος. Για να φτάσουμε στο ίδιο αποτέλεσμα".

Πάντως η τελευταία προπόνηση της φετινής σεζόν στα Σπάτα, δεν είχε μόνο κουβέντες αλλά και… μπάλα. Με πρώτο και καλύτερο τον ίδιο τον Χιμένεθ. Ο Ισπανός τεχνικός έπαιξε σε ρόλο στόπερ στο τελευταίο οικογενειακό διπλό της χρονιάς. Με τον Μάνταλο και τον Μπακάκη (και κατόπιν και τον Λιβάγια), να φοράνε γάντια τερματοφύλακα και τον Μπάρκα με τον Τσιντώτα να παίζουν στα άκρα της επίθεσης. Μάλιστα ο Μπάρκας σκόραρε απέναντι στον Λιβάγια. Ενώ ο Μασούντ δεν έβαλε πέναλτι απέναντι στον τερματοφύλακα Μάνταλο.

Όσο για αυτό το περιβόητο ραντεβού του Μανόλο Χιμένεθ με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, προκειμένου να κλείσει το θέμα με την συνεργασία τους για την επόμενη σεζόν, αυτό θα γίνει είτε την Πέμπτη (17/5), είτε το αργότερο την Παρασκευή (18/5) το πρωί. Ο Ισπανός τεχνικός αναχωρεί αύριο για την Ισπανία για τις καλοκαιρινές διακοπές του. Και το θέμα θα πρέπει να κλείσει άμεσα. Οι περισσότερες πιθανότητες είναι οι δυο πλευρές να δώσουν τα χέρια. Αλλά μέχρι να συμβεί, τίποτα δεν είναι "κλειδωμένο".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ