ΑΕΚ

Χιμένεθ στους παίκτες: "Σεβασμός στον αντίπαλο και νίκη"

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ / ΣΑΝ ΣΙΡΟ ΟΜΑΔΙΚΗ ΧΙΜΕΝΕΘ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΑΕΚ, Χιμένεθ, παίκτες EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και τους έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ενόψει της νέας "μάχης" με τον Ολυμπιακό.

Και όπως ήταν απολύτως αναμενόμενο, ο Μανόλο Χιμένεθ στη Δευτεριάτικη (5/2) προπόνηση στα Σπάτα, αυτό που έκανε, ήταν να στείλει μήνυμα αποκλειστικά και μόνο για το ντέρμπι που έρχεται και όχι αυτό που πέρασε.

Με τον Ισπανό τεχνικό να ζητά από τους ποδοσφαιριστές του να σεβαστούν τον Ολυμπιακό, να προσέξουν την αντίδραση που θα βγάλει ο αντίπαλος αλλά και να πάρουν μια νίκη που θα αφιερώσουν στον κόσμο "Θα σας δώσω για μια ακόμα φορά συγχαρητήρια για τη νίκη σας και για την ψυχή που βγάλατε.

Αλλά τώρα θα πρέπει να γυρίσουμε σελίδα. Είμαστε χαρούμενοι αλλά αυτή την χαρά θα πρέπει και να διαχειριστούμε και κυρίως να την ξεχάσουμε διότι έχουμε την ρεβάνς του κυπέλλου. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα και θα βγάλει αντίδραση. Θυμηθείτε πως πέρυσι στο ίδιο ματς, προκριθήκαμε αλλά είχαμε χάσει.

Πρέπει να τον σεβαστούμε τον αντίπαλο και να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη. Είδατε πόσο πολύ χάρηκε ο κόσμος από τη νίκη που κάναμε χθες. Πάμε να κερδίσουμε και την Τετάρτη για να τους αφιερώσουμε τη νίκη" ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Χιμένεθ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ