ΑΕΚ

Χιμένεθ σε παίκτες: "Να μην χάσουμε ρυθμό και στόχο"

ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε ξανά πριν από την προπόνηση στα Σπάτα στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα.

Οι συνθήκες που έχουν πλέον διαμορφωθεί δεν είναι κανονικές για την ΑΕΚ, υπό την έννοια πως ο Μανόλο Χιμένεθ θα πρέπει να φτιάξει ένα τέτοιο πρόγραμμα για τις επόμενες (τουλάχιστον) δυο εβδομάδες, στο οποίο και να δώσει χρόνο ξεκούρασης στους παίκτες, αλλά και να τους κρατήσει σε αγωνιστική εγρήγορση.

Μάλιστα, αυτά τα νέα δεδομένα ανέλυσε ο Ισπανός τεχνικός στους παίκτες του, πριν από τη σημερινή (14/3) προπόνηση. Ο Χιμένεθ μίλησε για τα ρεπό, για τα φιλικά, αλλά κυρίως ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να μην χάσουν τον αγωνιστικό ρυθμό τους και την προσήλωση στον στόχο που υπάρχει.

"Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, εμείς θα πρέπει να προσπαθήσουμε να μην χάσουμε τον ρυθμό μας. Θα πάρετε και ρεπό για να μπορέσετε να ξεκουραστείτε, αλλά θα παίξουμε και φιλικά παιχνίδια. Θα παίξουμε τώρα και θα προσπαθήσουμε να βρούμε ένα και την άλλη εβδομάδα. Αν όχι, θα συνεχίσουμε με προπονήσεις. Είναι σημαντικό να κρατήσουμε τον ρυθμό μας και να μην χάσουμε τη συγκέντρωση στον στόχο μας", ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ