ΑΕΚ

Χιμένεθ στους παίκτες: "Μην μας ξεφύγει ο Ολυμπιακός"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
Χιμένεθ EUROKINISSI SPORTS

Νίκη κόντρα στην ΑΕΛ, ώστε να τουλάχιστον να μην αυξηθεί η διαφορά από τον Ολυμπιακό, ζήτησε από τους παίκτες του ο Μανόλο Χιμένεθ. Τα πλάνα του Ισπανού προπονητή της ΑΕΚ ενόψει της αναμέτρησης με τους Θεσσαλούς.

Σε ρυθμούς αποκλειστικά και μόνο... Λάρισας κινούνται στην ΑΕΚ. Και αυτή είναι η απαίτηση του Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός τεχνικός ξέρει πως ευρωπαϊκό ματς με την Ριέκα που ακολουθεί αυτό με τους Θεσσαλούς μπορεί να... ξελογιάσει τους ποδοσφαιριστές του. Γι' αυτό και τους ζήτησε στη σημερινή (7/9) προπόνηση, απόλυτη συγκέντρωση.

"Στο μυαλό μας πρέπει να έχουμε μόνο το παιχνίδι της Κυριακής με τη Λάρισα. Δεν υπάρχει κανένα εύκολο ματς και τίποτα δεν πρόκειται να μας χαριστεί τίποτα. Πρέπει να είμαι πολύ συγκεντρωμένοι, προκειμένου να πάρουμε τη νίκη και να τουλάχιστον να κρατήσουμε την διαφορά μας από τον Ολυμπιακό. Μόνο πρέπει να σκεφτόμαστε το ματς με την Λάρισα. Όλα τα υπόλοιπα θα τα σκεφτούμε και μετά απ' αυτό το παιχνίδι" ήταν τα λόγια του Χιμένεθ.

Ως προς το αγωνιστικό πλάνο, ο Ισπανός τεχνικός ανακάτεψε σήμερα τα χαρτιά του. Δοκίμασε σχήμα 4-2-3-1, αλλά με τον Λιβάγια στην κορυφή της επίθεσης και όχι με τον Αραούχο. Στα δυο άκρα ήταν ο Μάνταλος με τον Λάζαρο και ο Κλωναρίδης πίσω από τον φορ. Το δίδυμο των αμυντικών χαφ ήταν οι Γιόχανσον - Σιμόες, ενώ στην άμυνα έπαιξε ο Τζανετόπουλος και όχι ο Βράνιες και στο δεξί άκρο ο Γκάλο και όχι ο Μπακάκης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ