ΑΕΚ

Χιμένεθ σε παίκτες: "Να μην επαναληφθεί, δεν θα κερδίζαμε"

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / AUSTRIA WIEN - AEK / ΧΙΜΕΝΕΘ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Χιμένεθ EUROKINISSI SPORTS

Παρά τη νίκη κόντρα στην Κέρκυρα, ο Μανόλο Χιμένεθ ήταν ανικανοποίητος και στην προπόνηση της Τετάρτης (13/12) θέλησε να "τσιτώσει" τους παίκτες του στην ΑΕΚ. Διαβάστε όσα τους είπε ο Ισπανός τεχνικός.

Η ΑΕΚ δεν έπεσε σε καμία από τις πολλές παγίδες που είχε το ματς της Δευτέρας (11/12) με την Κέρκυρα και τις είχε επισημάνει στους ποδοσφαιριστές του ο Μανόλο Χιμένεθ. Όμως ο Ισπανός τεχνικός, παρά τη νίκη, εντόπισε κάποια ανησυχητικά σημάδια έλλειψης συγκέντρωσης.

Και έστω και αν δεν στοίχισαν αυτή την φορά, ίσως αποβούν μοιραία στα επόμενα ματς. Γι αυτό και ο Χιμένεθ χτύπησε «καμπάνακι» στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στη σημερινή (13/12) προπόνηση στα Σπάτα. Ο Ισπανός τεχνικός ήθελε να… τσιτώσει τους παίκτες του και αντί για συγχαρητήρια για τη νίκη, έκανε παρατηρήσεις για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

"Είναι σημαντικό το γεγονός πως κερδίσαμε πάλι και συνεχίζουμε να είμαστε στην πρώτη θέση. Κάνατε μεγάλη προσπάθεια γιατί καταλαβαίνω πως υπήρχε και κούραση. Όμως να ξέρετε πως η εικόνα που είχαμε στο ματς δεν ήταν καλή. Και δεν είχαμε την συγκέντρωση που έπρεπε.

Αν δεν είχαμε βάλει το γκολ νωρίς και αν ήταν άλλος ο αντίπαλος, μπορεί και να μην είχαμε καταφέρει να κερδίσουμε το παιχνίδι. Και αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να επαναληφθεί. Δεν πρέπει να θεωρούμε τίποτα δεδομένο. Πρέπει να έχουμε την ίδια συγκέντρωση σ’ όλα τα παιχνίδια" τόνισε μεταξύ άλλων ο Χιμένεθ στους παίκτες της ΑΕΚ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ