ΑΕΚ

Χιμένεθ σε παίκτες: "Έτσι σας θέλω"

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ έκανε στα αποδυτήρια των Σπάτων μαθήματα ψυχολογίας στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και έστειλε μήνυμα για τη συνέχεια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Πολλά πράγματα στο αγωνιστικό και τακτικό κομμάτι της ΑΕΚ, ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έχει τον χρόνο να τα αλλάξει. Είναι μήνα Φλεβάρης και η Ένωση ήδη έχει μπει στην τελική ευθεία με τα κρίσιμα ματς της σεζόν. Εξάλλου, είναι χαρακτηριστικό πως στις πρώτες έξι μέρες του στον πάγκο της ΑΕΚ, ο Ισπανός τεχνικός έχει παίξει δυο ματς και έχει κάνει τέσσερις προπονήσεις.

Όμως το βάρος από την πρώτη μέρα στα Σπάτα, από το πρώτο λεπτό στα αποδυτήρια, το έχει ρίξει ο Χιμένεθ στο κομμάτι της ψυχολογίας. Εκεί που ίσως η ΑΕΚ χρειαζόταν την περισσότερη δουλειά. Και εκεί που ο Ισπανός ξέρει να δουλεύει ίσως και καλύτερα από οτιδήποτε άλλο.

Οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, παραδέχθηκαν στις δηλώσεις τους και μετά το ματς Kυπέλλου με τον Ατρόμητο και του πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ, πως η παρουσία του Χιμένεθ είχε επίδραση και μάλιστα δραστική στο κομμάτι το ψυχολογικό. Και από την άλλη μεριά, εκείνο που είχε ζητήσει ο Ισπανός τεχνικός από τους παίκτες του, το είδε στο ματς της Κυριακής (10/2).

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι παίκτες της ΑΕΚ είχαν την διάθεση που ήθελε ο προπονητής του. Κάτι το οποίο ο Χιμένεθ αφενός επιβράβευσε στην ομιλία που έκανε στους «κιτρινόμαυρους» στην χθεσινή (11/2) προπόνηση, αφετέρου ζήτησε να συνεχιστεί και στα επόμενα ματς.

"Θέλω να πω μπράβο σ’ όλους. Δείξατε διάθεση, παίξατε με καρδιά και με ψυχή και κυνηγήσατε όλες τις φάσεις. Έτσι σας θέλω σε κάθε παιχνίδι. Θέλω να συνεχίσουμε έτσι", τόνισε μεταξύ άλλων ο Ισπανός τεχνικός, που απέφυγε να κάνει αναφορά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί την προσεχή Κυριακή (17/2).

Άλλωστε αυτό που προέχει για τον Χιμένεθ, είναι να μπορέσουν οι παίκτες του να ξεκουράσουν μυαλό και σώμα στο σημερινό (12/2) ρεπό.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ