ΑΕΚ

Χιμένεθ σε παίκτες: "Δείξατε ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Μοίρασε συγχαρητήρια ο Μανόλο Χιμένεθ στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ για την εικόνα τους στα φιλικά με Λαμία και Παναιτωλικό, ενώ τους έστειλε και μήνυμα για τη συνέχεια.

Ο Μανόλο Χιμένεθ ζήτησε τα δυο φιλικά με τη Λαμία και τον Παναιτωλικό προκειμένου να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ σ' έναν μίνιμουμ επίπεδο αγωνιστικής εγρήγορσης. Όμως στην άκρη του μυαλού του, ο Ισπανός τεχνικός είχε και την σκέψη, πως θα ήθελε να δει από τους παίκτες του αυτή τη νοοτροπία νικητή, που ζητά ακόμα και στα οικογενειακά διπλά.

Κι η αλήθεια είναι πως ο Χιμένεθ είχε κάθε λόγο να χαμογελά πλατιά, μετά και από τα δυο φιλικά, διότι αυτό που θα επιθυμούσε να δει, το είδε. Εξ ου και στην χθεσινή (22/3) προπόνηση, ο Ισπανός τεχνικός δεν δίστασε να αποθεώσει τη νοοτροπία των παικτών του, παρότι η αναφορά ήταν για δυο φιλικά παιχνίδια.

"Θέλω να σας πω ότι είμαι ικανοποιημένος απ’ όσα δείξατε στα δυο φιλικά παιχνίδια που παίξαμε. Για να κάνουμε δυο νίκες και με συνολικά σκορ 9-0 σε δυο ματς, σημαίνει πως είχαμε και διάθεση και σοβαρότητα. Κυρίως αυτή η εικόνα ανήκει σε μια ομάδα, η οποία διεκδικεί το πρωτάθλημα και έχει διάθεση για να το κατακτήσει", τόνισε ο Χιμένεθ.

Στο μυαλό του Ισπανού τεχνικού φαίνεται πως υπάρχει η προοπτική της επανέναρξης του πρωταθλήματος το προσεχές Σαββατοκύριακο, όπως είπε και στους ποδοσφαιριστές του. Βεβαίως την ομιλία στα Σπάτα, την έκανε πριν τις εξελίξεις με την εμπλοκή με τις υπογραφές στην πρόταση του Βασιλειάδη για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Πάντως ο Ισπανός τεχνικός προανήγγειλε δουλειά για προετοιμασία για παιχνίδι πρωταθλήματος. "Τώρα αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε πολύ καλά εδώ στην προπόνηση σήμερα (σ.σ. χθες) και αύριο (σ.σ. σήμερα) , μετά να ξεκουραστείτε για δυο μέρες και από την αρχή της προσεχούς εβδομάδας να μπούμε σε αγωνιστικό ρυθμό και να συγκεντρωθούμε στη δουλειά για να είμαστε έτοιμοι όταν θα ξεκινήσουν και πάλι τα παιχνίδια".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ