ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Πρωτάθλημα και του χρόνου"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ στην προτελευταία προπόνηση πριν τις καλοκαιρινές διακοπές, έστειλε μήνυμα στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν. Ποια αίσθηση άφησε στους παίκτες για το μέλλον του.

Η αλήθεια είναι πως η σεζόν που φτάνει σήμερα (16/05) στο φινάλε της με την τελευταία προπόνηση στα Σπάτα, ήταν μαγική για την ΑΕΚ. Κι ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θα ήθελε σ’ αυτή την λάμψη από την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 24 χρόνια, να ρίξει καμία σκιά ο χαμένος τελικός του Κυπέλλου.

Ούτε όμως θα ήθελε ο Ισπανός τεχνικός, να υπάρξει ο παραμικρός εφησυχασμός για την επόμενη σεζόν. Κάπως έτσι ήταν και το μήνυμα που επέλεξε να στείλει ο Χιμένεθ στους παίκτες του, ενδεχομένως στην τελευταία φετινή ομιλία του στα Σπάτα.

"Φτάσαμε στο τέλος. Είμαι περήφανος για ότι έχετε πετύχει φέτος. Σίγουρα η σεζόν δεν έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο και μας έχει μείνει η πίκρα για το γεγονός πως δεν πήραμε το Κύπελλο. Αλλά αυτό δεν μπορεί να υποτιμά το ότι φτάσαμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά από 24 χρόνια. Ηταν μια σημαντική και ιστορική για την ΑΕΚ επιτυχία. Όμως να ξέρετε πως για την ΑΕΚ ο στόχος της επόμενης σεζόν είναι και πάλι το πρωτάθλημα. Και το Κύπελλο και αυτό θα πρέπει να το ξέρουν όλοι όσοι θέλουν να μείνουν στην ομάδα. Τώρα θέλω να ξεκουραστείτε και να απολαύσετε τις διακοπές σας. Το αξίζετε", ήταν, μεταξύ άλλων, όσα είπε ο Ισπανός τεχνικός στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

Μάλιστα με τον τρόπο που ο Χιμένεθ μίλησε στους παίκτες, η αίσθηση που άφησε στους παίκτες του, είναι πως και την επόμενη σεζόν θα είναι μαζί τους. Ωστόσο αυτό είναι κάτι που θα "κλειδώσει", μετά την συνάντηση που θα έχει ο Ισπανός τεχνικός με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Ενδεχομένως ακόμα και μέσα στην ημέρα. Άλλωστε είναι ένα θέμα που και οι δυο πλευρές θέλουν να κλείσουν άμεσα. Πριν αναχωρήσει ο Χιμένεθ την Παρασκευή (18/05) για την Ισπανία και τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ