ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Πανηγύρισαν σαν πρωτάθλημα την ισοπαλία"

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ / SUPER LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ / SUPER LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ παραδέχθηκε ότι για την ΑΕΚ είναι αρνητικό αποτέλεσμα το 1-1 στο Περιστέρι και άφησε αιχμές για τον τρόπο που πανηγύρισαν στον Ατρόμητο την ισοπαλία. Τι απάντησε όταν ρωτήθηκε για τη μη διεξαγωγή του ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού στη συνέντευξη Τύπου, μετά το ισόπαλο 1-1 με τον Ατρόμητο στο γήπεδο Περιστερίου:

"Για μας είναι ένα αρνητικό αποτέλεσμα, αφού είχαμε στόχο τη νίκη. Όσο ήμασταν δυνατοί πνευματικά η νίκη ήταν προς το μέρος μας. Η ΑΕΚ ήρθε να ψάξει για τη νίκη.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι οι παίκτες του Ατρόμητου πανηγύρισαν σαν πρωτάθλημα την ισοπαλία. Αυτό αντιμετωπίζουμε σε κάθε γήπεδο. Η ΑΕΚ να είναι απέναντι σε όλους".

Για τις χαμένες ευκαιρίες:

"Κάνουμε ευκαιρίες κόντρα σε καλές ομάδες, αλλά δεν τις τελειώνουμε. Όσους επιθετικούς και να έχουμε δεν κάνουμε γκολ. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Πρέπει να είμαστε δυνατοί πνευματικοί και να δώσουμε τη μάχη μας. Πρέπει να βελτιωθούμε στα τελειώματα μας".

Για το αν υπήρχε κόπωση:

"Η αλήθεια είναι ότι όταν παίζεις παιχνίδια συνεχόμενα, μπορεί να σε αποδυναμώσει. Μακάρι όμως να παίζουμε ακόμα στην Ευρώπη. Αυτό ξεχωρίζει τις μεγάλες ομάδες, από τις μικρομεσαίες. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε το ματς με την ΑΕΛ".

Για το χθεσινό ματς που δεν έγινε:

"Είναι θέμα των δικαστών. Για το χθεσινό δεν έχω κάποια άποψη. Την αφήνω αυτή τη δουλειά να την κάνουν αυτοί που πρέπει. Εμείς πρέπει να παλεύουμε στο γήπεδο. Αυτό που εύχομαι μόνο είναι ο φίλος μου ο Όσκαρ Γκαρθία να είναι καλά. Εγώ ξέρω ποδόσφαιρο, όχι από νόμους".

Για τη χρησιμοποίηση του Γκάλο στη θέση του δεξιού εξτρέμ:

"Ο Γκάλο είναι σημαντικός παίκτης. Έπρεπε να προστατέψουμε τον Μπακάκη, αφού πριν από το ματς δεν ξέραμε αν θα παίξει".

Για το αν είναι κακό που πανηγύριζε ο Ατρόμητος κι αν υπονοεί κάτι με την πρώτη του τοποθέτηση:

"Καθόλου κακό δεν είναι αυτό. Απλά ο Ατρόμητος είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να ζητάει το κάτι παραπάνω στην έδρα του. Εγώ αν έφερνα ισοπαλία στο ΟΑΚΑ, θα επιζητούσα περισσότερα".

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τρία προβλήματα για τον Χιμένεθ
Τα highlights του αγώνα Ατρόμητος - ΑΕΚ 1-1
Με γκολάρα του Ουάρντα, ο Ατρόμητος πλήγωσε την ΑΕΚ (1-1)
Η νέα βαθμολογία και οι εκκρεμότητες
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ