ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Πάμε να το κερδίσουμε"

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ / ΣΑΝ ΣΙΡΟ ΟΜΑΔΙΚΗ ΧΙΜΕΝΕΘ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Χιμένεθ, παίκτες EUROKINISSI SPORTS

Ο Χιμένεθ μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ για το πιο σημαντικό παιχνίδι μέχρι και το επόμενο.

Δεν είναι από τους προπονητές ο Μανόλο Χιμένεθ που του αρέσουν τα κλισέ. Το έχει αποδείξει πολλές φορές. Από την άλλη μεριά, είναι και αυτός από τους θιασώτες του δόγματος, πως ματς που είναι μπροστά, είναι το πιο σημαντικό της σεζόν, μέχρι και το επόμενο.

Εξάλλου ο ίδιος ο Ισπανός τεχνικός παραδέχεται πως έχει… ζαλίσει τους ποδοσφαιριστές του, δίνοντας κάθε φορά το ίδιο σύνθημα. Κάτι που έκανε και στη σημερινή (1/12) ομιλία που έκανε στους παίκτες της ΑΕΚ στα αποδυτήρια, ενόψει του κυριακάτικου ματς με τον Λεβαδειακό.

«Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι που θα είναι πολύ δύσκολο. Ο Λεβαδειακός είναι μια ομάδα που είναι δύσκολη, ειδικά όταν παίζει στην έδρα της. Πρέπει να το ξέρουμε και να προετοιμαστούμε καλά γι αυτό. Είναι ένα σημαντικό ματς, το οποίο πρέπει να πάμε και να το κερδίσουμε. Όλα τα παιχνίδια έτσι θα είναι από εδώ και πέρα και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι γι αυτό» τόνισε μεταξύ άλλων ο Χιμένεθ στους ποδοσφαιριστές του.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ