ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Παίζει όποιος είναι 100% έτοιμος"

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
Χιμένεθ EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα για το ντέρμπι της Κυριακής (21/5, 20.30) με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, για την 3η αγωνιστική των playoffs.

Η ΑΕΚ ήδη έχει παίξει δυο ματς για τα playoffs μέσα σε διάστημα τριών ημερών και από αύριο (21/5) ξεκινά απέναντι στον Παναθηναϊκό μια σειρά τεσσάρων συνεχόμενων κρίσιμων παιχνιδιών μέσα σε δέκα μέρες. Και ο Μανόλο Χιμένεθ, μιλώντας στη Nova, ξεκαθάρισε πως τόσο στο αυριανό ντέρμπι, όσο και σ' όλα τα υπόλοιπα ματς, θα παίξουν εκείνοι οι παίκτες, που είναι στο 100% της ετοιμότητας τους.

"Το πρώτο που με απασχολεί είναι η κατάσταση των ποδοσφαιριστών μου, μετά από μια μεγάλη προσπάθεια που έχουν καταβάλλει από τη στιγμή που τελείωσε το πρωτάθλημα. Ακολούθησε ο τελικός κυπέλλου και αμέσως η διαδικασία των πλέι οφ. Το να παίξεις έξι ματς σε 17 μέρες σίγουρα αποτελεί κούραση για κάθε ομάδα. Η ψυχολογία εξαρτάται απ' τον τρόπο που μπαίνεις στο γήπεδο.

Αν μπαίνεις σκεπτόμενος ότι είσαι κουρασμένος δεν μπορείς να ανταποκριθείς, αν όμως μπαίνεις με το σκεπτικό ότι μπορείς να μην επηρεαστείς τότε θα έχεις αποτέλεσμα. Η διαχείριση έχει να κάνει με το ποιος είναι 100% έτοιμος για να παίξει. Αυτό το πρόβλημα όμως δεν το έχουμε μόνο εμείς, αλλά όλες οι ομάδες. Είναι μια έξτρα προσπάθεια που πρέπει να καταβάλλουν οι παίκτες, μετά από ένα δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα.

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, το μόνο που με απασχολεί είναι να είναι καλά οι παίκτες μας και να μπουν πεπεισμένοι ότι μπορούν να πάρουν τους βαθμούς της νίκης" ανέφερε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αποστολή με... μηνύματα

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ