ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Όποιος είδε το ματς πρέπει να βαρέθηκε πολύ"

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÁÐÏËËÙÍ ÓÌÕÑÍÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÁÐÏËËÙÍ ÓÌÕÑÍÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, χαρακτήρισε βαρετό το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, αποδίδοντας την εικόνα των δύο ομάδων στις κακές καιρικές συνθήκες, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Λούκας Μπογέ.

Η ΑΕΚ τα βρήκε σκούρα απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά επέστρεψε στις νίκες (2-1) με δύο γκολ (4', 47') του Λούκας Μπογέ. Η εικόνα του ματς, ωστόσο, δεν άρεσε στον Ανδαλουσιάνο τεχνικό της Ένωσης, Μανόλο Χιμένεθ.

Χαρακτήρισε την αναμέτρηση "βαρετή", δικαιολογώντας την εικόνα από κακές καιρικές συνθήκες (κρύο και δυνατός αέρας). "Συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων γιατί έπαιξαν κάτω από αυτές τις συνθήκες. Όποιος είδε το ματς πρέπει να βαρέθηκε πάρα πολύ, αλλά πώς να παίξεις καλά σε αυτές τις συνθήκες; Καταλαβαίνω ότι δεν μπορεί να σταματήσει η διοργάνωση, αλλά σε τέτοιες συνθήκες, με τόσο αέρα, δεν μπορείς να καταλάβεις πώς θα έρθει η μπάλα, αν θα φτάσει εκεί που θέλεις κλπ.

Στο γκολ που δεχθήκαμε, για παράδειγμα, έγινε λάθος λόγω των συνθηκών. Υπήρξε δυσκολία στο να κάνουμε καλές σέντρες λόγω του αέρα αλλά καταφέραμε να κάνουμε ευκαιρίες. Θα πρέπει όμως να είμαστε πιο σφιχτοί στην άμυνα για να μη δεχόμαστε αντεπιθέσεις, όπως αυτές που δεχθήκαμε, από δικά μας λάθη. Μας έκανε τη ζωή δύσκολη ο αέρας. Θα ήθελα να συγχαρώ πάλι τους ποδοσφαιριστές γιατί πρακτικά ήταν αδύνατον να παίξεις ποδόσφαιρο" και στη συνέχεια αναφέρθηκε:

Στον Λούκας Μπογέ: "Εχουμε πολλούς τραυματισμούς. Τους χρειαζόμαστε όλους. Το να εμφανιστεί ο Λούκας όταν η ομάδα πρέπει να σκοράρει, είναι σημαντικό. Είμαι χαρούμενος για αυτό το παιδί γιατί δουλεύει καλά. Το σημαντικό είναι να πάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν σήμερα, για τους λόγους που ανέφερα πριν, παρά το γεγονός ότι δεν είχαμε συγκέντρωση κάποιες στιγμές, η ομάδα δεν σταμάτησε ποτέ να το προσπαθεί. Μέχρι το τέλος. Αυτό είναι που πρέπει να κάνουμε".

Στην ευκαιρία του Απόλλωνα στο 81ο λεπτό: "Όταν είναι κοντά το σκορ, σε μια στατική φάση μπορεί να σκοράρει οποιαδήποτε ομάδα. Παρά τα κόρνερ, πάντως, ο Απόλλων σκόραρε με δικό μας λάθος. Εγώ ανησυχώ όταν αξίζουμε να βάλουμε περισσότερα γκολ, δεν τα βάζουμε, και σκοράρει ο αντίπαλος. Σήμερα πιστεύω ότι το ματς κατέληξε να είναι δύσκολο λόγω των καιρικών συνθηκών. Με όλο τον σεβασμό στον Απόλλωνα που έδωσε τη μάχη του".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ