ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Όλοι μαζί τα καταφέραμε"

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ / ΣΑΝ ΣΙΡΟ ΟΜΑΔΙΚΗ ΧΙΜΕΝΕΘ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΑΕΚ, Χιμένεθ, παίκτες EUROKINISSI SPORTS

Ο Χιμένεθ στην ομιλία στους παίκτες της ΑΕΚ, απέδωσε τα εύσημα για την πρόκριση, ακόμα και στους εκτός αποστολής.

Εκείνο το μήνυμα που ο Μανόλο Χιμένεθ είχε προσπαθήσει ήδη από την πρώτη προπόνηση της φετινής σεζόν να περάσει στους παίκτες, ήταν πως τόσο η επιτυχία όσο και η αποτυχία, μοιράζεται σ’ όλους. Όλοι έχουν μερίδιο. Το έχει επαναλάβει πολλές φορές από το καλοκαίρι εντός των αποδυτηρίων στα Σπάτα.

Και το επανέλαβε και στη σημερινή (8/12). Την πρώτη μετά την σπουδαία πρόκριση στους «32» τουEuropa League.Και εκείνο που τόνισε ο Χιμένεθ στους ποδοσφαιριστές του, ήταν πως αυτή η επιτυχία, ανήκει σ’ όλους τους παίκτες της ΑΕΚ. Ανεξαιρέτως.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σ’ όλους. Και όταν λέω σ’ όλους εννοώ σ’ όλους. Τόσο αυτούς που έπαιξαν, όσο και εκείνους που ήταν στον πάγκο, αλλά και αυτούς που ήταν εκτός αποστολής. Όλοι βοηθήσατε για να πετύχουμε αυτή την πρόκριση. Ήμασταν όλοι μαζί σ’ αυτή την προσπάθεια και είναι επιτυχία όλων αυτών που έγινε. Και όταν είμαστε όλοι μαζί, μπορούμε να πετύχουμε» τόνισε μεταξύ άλλων στους παίκτες του ο Χιμένεθ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ