ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ έβαζε το χέρι στη ζώνη και δεν ξέραμε το λόγο"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Χιμένεθ EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, υποστήριξε ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ έβαζε συνέχεια το χέρι στη ζώνη, χωρίς να ξέρουν οι "κιτρινόμαυροι" ότι έφερε όπλο. Η παραπομπή σε ταινία του Κλιντ Ίστγουντ.

Στα κεντρικά θέματα της "Marca", φιγουράρει η φωτογραφία του Ιβάν Σαββίδη με την ισπανική εφημερίδα να διαπιστώνει με έκπληξη "ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ φέρει πιστόλι".

Με δηλώσεις του στην "AS" ο τεχνικός της Ένωσης, Μανόλο Χιμένεθ, διηγήθηκε τα όσα βίωσε στην Τούμπα:

"Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει σε αυτό το γήπεδο και δεν είναι το φυσιολογικό στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι η δεύτερη φορά που μου συμβαίνει κάτι τέτοιο από τότε που είμαι στην Ελλάδα. Και τις δύο φορές στο ίδιο γήπεδο, σε αυτό του ΠΑΟΚ.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ πέρασε μπροστά μου και δεν ξέραμε ότι έφερε πιστόλι. Έβαζε συνέχεια το χέρι στη ζώνη και δεν ξέραμε το λόγο. Αυτό που τελικά φάνηκε, ήταν πως επρόκειτο για ένα πιστόλι, αλλά από εκεί μέχρι να το τραβήξει δεν είναι τόσο τρελός.

Ο πρόεδρος μας, μας είπε να μην βγούμε στο γήπεδο υπό αυτές τις συνθήκες. Αυτό που μου μοιάζει απίστευτο, είναι να συγχωρήσουν τις ποινές στον ΠΑΟΚ.

Μου μοιάζει θλιβερό ένα πρόεδρος να πηγαίνει στο κέντρο του γηπέδου για να επικρίνει το διαιτητή και τον αντίπαλο πάγκο. Εξεπλάγην, δεν το καταλαβαίνω. Ίσως να συμβαίνει σε μια ταινία του Κλιντ Ίστγουντ.

Ο πρόεδρος απείλησε το διαιτητή μπροστά μου κι επίσης τον τεχνικό διευθυντή. Σύμφωνα με τον μεταφραστή είπε: "Τελείωσες ως διαιτητής".

Δεν έχουμε υποφέρει κάποια επίθεση, ούτε από τους οπαδούς, ούτε από κάπου αλλού. Η πλειονότητα των Ελλήνων είναι φυσιολογικοί".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ