ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Ο Μάνταλος ήταν δυο μέτρα πίσω"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ατρομήτου, ενώ αναφέρθηκε και στις δυο επίμαχες φάσεις του παιχνιδιού.

Η ικανοποίηση του Μανόλο Χιμένεθ για το γεγονός πως η ΑΕΚ κέρδισε μακριά από το ΟΑΚΑ μετά από πέντε μήνες, ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής. Άλλωστε ο Ισπανός τεχνικός δεν έκρυψε πως επιθυμία του ήταν, να αποδίδει η ομάδα το ίδιο καλά τόσο εντός όσο και εκτός έδρας.

Παράλληλα, ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε και στις δυο επίμαχες φάσεις με τα γκολ που ακυρώθηκαν. Και τόνισε πως η φάση του Ατρομήτου ήταν οριακή, ενώ σ' αυτή της ΑΕΚ, ο Μάνταλος ήταν δυο μέτρα πίσω και καλυπτόταν.

"Πιστεύω πως για να κατακτήσουμε τους στόχους, πρέπει να έχουμε την ίδια απόδοση και εκτός και εντός έδρας. Κάτι που δεν το κάναμε έως τώρα. Η ομάδα τους τελευταίους μήνες δεν κέρδιζε. Και μ’ αυτές τις ισοπαλίες δεν μπορούσαμε να προλάβουμε τους αντιπάλους, που βρισκόντουσαν μπροστά μας στον βαθμολογικό πίνακα".

Για το αν έμεινε ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας: "Σήμερα η ομάδα δούλεψε πολύ για να κάνει το 1-0. Η αντίδραση μας, ήταν νορμάλ. Και ο Ατρόμητος έπαιξε δυνατά, μας έβαλε πίσω στην περιοχή μας και έψαχνε τους επιθετικούς του με μεγάλες μπαλιές μπροστά".

Για τα δυο γκολ που ακυρώθηκαν: "Είδα τις εικόνες. Στο γκολ που μας ακυρώθηκε είναι δυο μέτρα πίσω ο Μάνταλος. Και στο οφσάιντ του Ατρόμητου, ο ώμος του ποδοσφαιριστή είναι λίγο μπροστά. Είναι μια πολύ δύσκολη απόφαση στο γκολ που ακυρώνεται στον Ατρόμητο. Στο γκολ που ακυρώθηκε στην ΑΕΚ, ο βοηθός δεν βοήθησε τον διαιτητή. Και στην πρώτη περίπτωση ήταν λίγα εκατοστά και στην περίπτωση της ΑΕΚ κάποια μέτρα".

Για το αποτέλεσμα του ντέρμπι: "Πρόθεση μου είναι να σέβομαι όλους τους αντιπάλους μας. Σήμερα κάναμε αυτό που είχαμε υποχρέωση να κάνουμε. Τώρα ο καθένας πρέπει να κοιτάζει το αποτέλεσμα του. Εμείς σήμερα καταφέραμε να κερδίσουμε".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ