ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Ο κόσμος έχει δικαίωμα να είναι θυμωμένος"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Ximeneth, AEK (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Παναθηναϊκό δικαιολόγησε την αντίδραση του κόσμου της ΑΕΚ και στάθηκε στα πολλά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές του.

Ο κόσμος της ΑΕΚ στο φινάλε του αγώνα με τον Παναθηναϊκό αποδοκίμασε τους παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ με τον Ισπανό τεχνικό στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε να δικαιολογεί τους φιλάθλους των "κιτρινόμαυρων" τονίζοντας πως έχουν κάθε λόγο να είναι θυμωμένοι.

Ο Χιμένεθ υποστήριξε πως από την ομάδα σε σχέση με πέρυσι λείπουν... τέσσερις αμυντικοί ενώ αναφέρθηκε και στα πολλά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα.

«Ξέρουμε πώς είμαστε. Όλοι γνωρίζουμε πώς είναι η ομάδα. Δεν πρέπει να επικεντρώνουμε αποκλειστικά στα αποτελέσματα. Η ομάδα δίνει τα πάντα ως το τέλος. Δεν σταμάτησε να τρέχει, αλλά δεν έχει τη σπίθα που πρέπει! Ο Τσιγκρίνσκι κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια και τραυματίζεται ξανά.

Ο Μπακάκης ήθελε αλλαγή στο ημίχρονο. Ο Πόνσε και ο Μπακασέτας παίζουν αριστερό μπακ εξ ανάγκης. Τα ίδια έγιναν με τον Άρη. Δεν είναι ό,τι καλύτερο, αλλά αυτό υπάρχει. Θα δώσουμε τη μάχη μας ως το τέλος. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ό,τι πιο επιθετικό στοιχείο έχουμε το χρησιμοποιούμε, αλλά δεν φτάνει.

Οι παίκτες δουλεύουν. Δεν παίζουμε, όμως, στο ρυθμό που θέλουμε. Έχουμε κατοχή, αλλά δεν έχουμε σπίθα. Πρέπει να τελειώσουμε με υπερηφάνεια τη σεζόν. Να παλεύουμε ως το τέλος. Μέχρι το τελευταίο ματς. Διαφωνώ με όσους λένε ότι οι παίκτες δεν το παλεύουν. Μας λείπει η ταχύτητα, αλλά οι παίκτες το παλεύουν».

Για το τι δεν υπάρχει στην ΑΕΚ:
«Λείπουν τέσσερις αμυντικοί, με δυναμικότητα, που την περασμένη σεζόν ήταν βασικοί. Η ομάδα είχε κυριαρχία απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν είχε ξεκάθαρες ευκαιρίες».

Για το γιατί η ΑΕΚ δεν τα πάει καλά φέτος:
«Όσα γνωρίζω, τα αφήνω για εμένα και τους παίκτες μου. Υπάρχουν καλοί παίκτες και πρέπει να τους δίνω ώθηση. Η πλειοψηφία την περασμένη σεζόν ήταν στην ομάδα και με αυτούς τους παίκτες πήρε η ΑΕΚ πρωτάθλημα. Ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα απέναντι σε όλους. Και φτάσαμε και στον τελικό του Κυπέλλου».

Για την αγάπη που του δείχνουν οι οπαδοί της Ένωσης:
«Ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη του. Γι' αυτή την αγάπη είμαι εδώ. Δεν ήρθα στα εύκολα. Ο κόσμος, όμως, έχει δικαίωμα να είναι θυμωμένος. Από την άλλη οι φίλαθλοι είναι έξυπνοι και ξέρουν τα προβλήματά μας. Αν οι παίκτες μας ήταν στο 100%, δεν θα είχαμε πρόβλημα. Είναι σεζόν με πολλές λύπες. Η ομάδα έφτασε σε μια κάμψη. Πρέπει να συνέλθουμε και να πάμε ψηλά».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ