ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Ο αντίπαλος πιάστηκε από την πλάτη του Αλμέιδα σαν τσάντα"

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, κατηγόρησε τον Παναιτωλικό για "θέατρο", περιέγραψε με απίστευτη ατάκα το μαρκάρισμα του Χαντάκια στον Αλμέιδα και υποστήριξε ότι το ματς δεν ήταν νορμάλ.

Η ΑΕΚ νίκησε 2-0 τον Παναιτωλικό για την πρώτη αγωνιστική της Super League και ξεκίνησε με το "δεξί" τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα με τον Μανόλο Χιμένεθ να αφήνει αιχμές για τον Χαντάκια στη φάση της αποβολής του Ούγκο Αλμέιδα, υποστηρίζοντας ότι οι παίκτες της ομάδας του Αγρινίου προσποιήθηκαν σε αρκετές φάσεις.

"Αυτό που θα με απασχολούσε, θα ήταν να μην παίρναμε τη νίκη. Διότι υπήρχαν όλα τα συστατικά, για να είναι ένα ματς, καθόλου νορμάλ. Πολλοί τραυματισμοί, χωρίς κόσμο, με ματς την Πέμπτη και μια αποβολή πολύ νωρίς. Γι αυτό ήταν σημαντική η νίκη, διότι ήταν περίπλοκο να παίξουμε αυτό το παιχνίδι. Υπάρχουν κτυπήματα, αλλά υπήρξε επίσης και πολύ θέατρο (σ.σ. από τον αντίπαλο)".

- Αισθανθήκατε και τυχεροί στο πρώτο ημίχρονο;

"Είχαμε πολλή τύχη, σκοράραμε, μείναμε με δέκα, ο Παναιτωλικός έκανε δυο ευκαιρίες, επομένως είμαι ευχαριστημένος. Ο αντίπαλος δούλεψε σκληρά και δυνατά. Αλλά ήταν εύκολο για τον αντίπαλο, διότι δεν υπήρχε κόσμος και είχαμε απουσίες και έπαιξε και με έξτρα παίκτη για μεγάλο διάστημα. Ο Ανέστης σταμάτησε μια σημαντική φάση, μετά δεν είδα άλλο κίνδυνο από τον Παναιτωλικό. Πάντως ήταν ένας δύσκολος αντίπαλος".

- Ένα σχόλιο για τη φάση με τον Ούγκο Αλμέιδα;

"Θέλω να δω την φάση της αποβολής. Νομίζω πως ο αντίπαλος έχει πιαστεί από την πλάτη του Αλμέιδα, σαν να ήταν τσάντα. Θέλει ο Αλμέιδα να τον διώξει δυνατά, αλλά δεν του δίνει αγκωνιά. Είναι διαφορετική η μια χειρονομία από την άλλη. Δεν το είδε ο διαιτητής και ο βοηθός. Μας έκανε δύσκολα τα πράγματα πάντως, μ’ αυτή την αποβολή. Αλλά δεν μπορούμε να επικεντρωθούμε εκεί".

- Οι απουσίες στον άξονα, ήταν οι πιο σημαντικές;

"Όχι, γενικά αν θέλουμε να σκεφτόμαστε πως θα είμαστε μια ομάδα που θα τα παλεύει όλα, θα πρέπει να είμαστε ένα δυνατό ρόστερ. Θα πρέπει να κάνει το ίδιο, όποιος παίκτης παίξει. Σε κάθε ματς, να υπερασπιζόμαστε το παιχνίδι της ΑΕΚ. Είμαι χαρούμενος γι αυτό που έκαναν οι παίκτες μου, γιατί ήταν ένα ματς που δεν ήταν νορμάλ και όσο κυλούσε το παιχνίδι, τα πράγματα γίνονταν περίεργα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ