ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Να συνεχίσουμε έτσι"

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ / ΣΑΝ ΣΙΡΟ ΟΜΑΔΙΚΗ ΧΙΜΕΝΕΘ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Χιμένεθ, παίκτες EUROKINISSI SPORTS

Ο Χιμένεθ πήγε με… στατιστικό στα αποδυτήρια στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων και έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του.

Είναι γεγονός πως από τον Μανόλο Χιμένεθ δεν ξεφεύγει τίποτα που να αφορά την ΑΕΚ και την δουλειά που γίνεται. Και παρακολουθεί τα πάντα.

Έφτασε λοιπόν στα χέρια του Ισπανού τεχνικού, το στατιστικό που έβγαλε το σαιτ «CIES Football Obs», σύμφωνα με το οποίο, η ΑΕΚ είναι η ομάδα που ανάμεσα σε συνολικά 35 πρωταθλήματα, δέχεται τα λιγότερα σουτ εντός περιοχής.

Τρία κατά μέσο όρο και είναι πρώτη στη σχετική λίστα, μπροστά από μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Μ’ αυτό το στατιστικό μπήκε ο Χιμένεθ σήμερα (23/3) στα αποδυτήρια, έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του και ζήτησε να συνεχίσουν έτσι.

«Είδατε το στατιστικό που λέει πως έχουμε δεχθεί τα λιγότερα σουτ μέσα από την περιοχή. Είναι σημαντικό αυτό και σας αξίζουν συγχαρητήρια. Θέλω να συνεχίσουμε έτσι, γιατί ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα» ήταν τα λόγια του Ισπανού τεχνικού.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ