ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Να παίζουμε και για τον Πέτρο"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στην επόμενη μέρα χωρίς τον Μάνταλο, προσπάθησε ήδη από σήμερα (30/10) να προσαρμόσει τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, ο Χιμένεθ.

Αν δεν υπήρχε ο σοβαρός τραυματισμός και το τεράστιο πλήγμα με τον Πέτρο Μάνταλο, η ομιλία του Μανόλο Χιμένεθ στους ποδοσφαιριστές στη σημερινή προπόνηση, θα είχε μόνο συγχαρητήρια για την εμφάνιση και τη νίκη στης ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη.

Και θα είχε μόνο ατάκες όπως "είχαμε μεγάλη θέληση για τη νίκη και φιλοδοξία. Και αυτό είναι που θέλω να βλέπω από εσάς". Όμως αυτό που έγινε με τον Μάνταλο, όχι μόνο έφερε βαρύ κλίμα, αλλά και ανάγκη προσαρμογής σε μια επόμενη μέρα, χωρίς τον αρχηγό.

Αυτό ήταν και το μήνυμα που έστειλε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ο Χιμένεθ. "Ήταν μια μεγάλη απώλεια αυτή με τον Πέτρο. Ήταν ένας σπουδαίος παίκτης για εμάς. Τώρα αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να παίζουμε γι αυτόν και να του αφιερώνουμε όλα τα γκολ και όλες τις νίκες. Πρέπει να τα δώσουμε όλα, προκειμένου να καλύψουμε το κενό που έχει αφήσει ο Πέτρος" ήταν τα λόγια του Χιμένεθ, ο οποίος δεν παρέλειψε να δώσει τα εύσημα και στον σκόρερ της Νέας Σμύρνης, Σέρχιο Αραούχο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ