ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Να μου δείξετε ποιος αξίζει"

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ / ΣΑΝ ΣΙΡΟ ΟΜΑΔΙΚΗ ΧΙΜΕΝΕΘ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΑΕΚ, Χιμένεθ, παίκτες EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ενόψει της συνέχειας σε Super League Σουρωτή, Κύπελλο Ελλάδας και Europa League.

Εδώ που έχει φτάσει το πρωτάθλημα, για τον Μανόλο Χιμένεθ το πρώτο που μετράει σε κάθε ματς, είναι το αποτέλεσμα. Και ως εκ τούτου, ο Ισπανός τεχνικός δεν θα μπορούσε να μην επιβραβεύσει τους παίκτες του για νίκη.

Όμως, είδε και πράγματα στο παιχνίδι της ΑΕΚ που δεν του άρεσαν και το επισήμανε στους ποδοσφαιριστές του. Ενώ ο Χιμένεθ, έστειλε και ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους παίκτες του ενόψει της συνέχειας και όσον αφορά τις επιλογές που θα κάνει για την ενδεκάδα.

"Συγχαρητήρια μόνο για τη νίκη που ήταν πολύ σημαντική. Ομως η εικόνα που δείξαμε δεν ήταν καλή. Δεν παίξαμε καλά. Ξέρετε πως από εδώ και πέρα μας περιμένει μια δύσκολη συνέχεια. Και μόλις επιστρέψουμε από το ρεπό, θα πρέπει όλοι να μου δείξετε στις προπονήσεις, ποιοι είναι αυτοί που θέλουν πολύ να πάρουν την θέση του βασικού.

Όλοι θα πρέπει να είστε έτοιμοι και να το δείχνετε στο γήπεδο" ήταν μεταξύ άλλων, τα λόγια του Ισπανού τεχνικού στους ποδοσφαιριστές του.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ