ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες μας"

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΑΕΚ (EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΑΕΚ (EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χιμένεθ μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και αμέσως μετά το ματς με την Ξάνθη και στη προπόνηση της Δευτέρας (16/10).

Μετά το παιχνίδι στην Τρίπολη και την ήττα από τον Αστέρα, ο Μανόλο Χιμένεθ ήταν έξαλλος με την αγωνιστική εικόνα της ΑΕΚ. Και έβαλε «γκάζια» στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, μέσα στα αποδυτήρια του γηπέδου, αμέσως μετά το ματς.

Κυρίως εκείνο που είχε βγάλει τον Ισπανό τεχνικό από τα… ρούχα του, ήταν πως η ΑΕΚ είχε κάνει μόλις μια φάση για γκολ. Αντιθέτως στο παιχνίδι της Κυριακής (15/10) στην Ξάνθη, οι παίκτες της Ένωσης δημιούργησαν και έχασαν πολλές ευκαιρίες.

Και ο Χιμένεθ αυτή την φορά, ήταν στεναχωρημένος για το γεγονός πως δεν αξιοποιήθηκαν αυτές οι ευκαιρίες. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και όχι τόσο, όταν η Ξάνθη έμεινε με παίκτες λιγότερους.

Μάλιστα ο Χιμένεθ αυτό ακριβώς είπε και στους ποδοσφαιριστές του και στην ομιλία που έκανε αμέσως μετά την λήξη του παιχνιδιού, αλλά και σ’ αυτής της σημερινής (16/10) προπόνησης: "Δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια που κάνατε αυτή την φορά. Κάναμε πολλές φάσεις σ’ όλο το ματς και κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Είναι κρίμα που δεν προηγηθήκαμε στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, διότι ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο και κάναμε πολλές ευκαιρίες. Είναι σημαντικό να κάνουμε ευκαιρίες. Αλλά πρέπει και να τις κάνουμε γκολ, για να μπορούμε να παίρνουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Τώρα δεν τα καταφέραμε, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Αυτή την φορά είχαμε ατυχία και έγιναν πολλά πράγματα. Πρέπει να κάνουμε τις ευκαιρίες γκολ".

Μάλιστα ουσιαστικά αυτό ήταν και το κλίμα που υπήρχε σήμερα στα Σπάτα. Κυρίως στεναχώρια για το γεγονός πως χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία για νίκη μέσα στην Ξάνθη.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ