Χιμένεθ: "Μπορεί να μην ήταν πέναλτι, δεν ήταν λάθος από πρόθεση"

Ο Χιμένεθ έκανε αναφορά και στην φάση του πέναλτι, αλλά και στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.

Δεν είναι ο Μανόλο Χιμένεθ από τους προπονητές που μασάνε τα λόγια τους ή κρύβονται πίσω από το δάκτυλο τους. Γι αυτό και ο Ισπανός τεχνικός, παραδέχθηκε πως μπορεί και να μην υπήρχε πέναλτι, όμως ξεκαθάρισε πως δεν ήταν ένα λάθος του διαιτητή από πρόθεση.

Ενώ αναφέρθηκε και στην προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του.

«Ήταν ένα ματς δύσκολο λόγω του πως στήθηκε η Λαμία. Όσο τα λεπτά περνούσαν και η κούραση συσσωρευόταν, αυτό δεν ήταν υπέρ μας. Αυτό που περισσότερο μου άρεσε, ήταν πως δεν τα παράτησε ποτέ, να ψάχνει για τη νίκη. Να συγχαρώ τη Λαμία, διότι μας το έκανε δύσκολο. Μιλήσαμε κατά την διάρκεια της ανάπαυλας και ξέραμε πως έπρεπε να αλλάξουμε πράγματα. Ζήτησαν να βγάλουν φιλοδοξία και την έβγαλαν. Θα μπορούσαμε να μην είχαμε κερδίσει, αλλά πάλι θα ήμουν ικανοποιημένος, διότι προσπαθήσαμε».

-Για τη φάση του πέναλτι;

«Αυτό που είπα με τον Λιβάγια, ήταν για πόσο καλά δούλεψε. Φαίνεται πως μπορεί να μην ήταν πέναλτι. Πιστεύω δεν υπήρχε προδιάθεση από τον διαιτητή να κάνει λάθος.

Όπως πέντε λεπτά πριν, υπήρχε ένα ξεκάθαρο πέναλτι και δεν το έδωσε. Το σίγουρο είναι πως κάποιοι θα ψάξουν δικαιολογίες, κυρίως όσοι δεν έχουν δει, πόσο σκληρά δούλεψε η ΑΕΚ».

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Photo Κουίζ: Πόσους ήρωες της ελληνικής Trash TV μπορείς να θυμηθείς;

20 γραφικοί πρωταγωνιστές της παλιάς, κακής τηλεόρασης σε προκαλούν να τους αναγνωρίσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24