ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Μπείτε και γυρίστε το"

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ / ΣΑΝ ΣΙΡΟ ΟΜΑΔΙΚΗ ΧΙΜΕΝΕΘ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Χιμένεθ, παίκτες EUROKINISSI SPORTS

Ο Χιμένεθ προσπάθησε στο ημίχρονο του παιχνιδιού με τη Ριέκα, να "ντοπάρει" ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. ΤοSport24έχει το ρεπορτάζ.

Αν το πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού της ΑΕΚ με τη Ριέκα έληγε στο… 25λεπτό, το πιθανότερο είναι πως οι φωνές του Μανόλο Χιμένεθ στους ποδοσφαιριστές του, θα ακουγόντουσαν μέχρι και την… Αίγινα.

Ο Ισπανός τεχνικός βλέπετε, είχε πολλά παράπονα, σχεδόν απ’ όλους. Όμως το γκολ του Σέρχιο Αραούχο στο 45’, έβαλε και τον Χιμένεθ σε άλλη… διαδικασία.

Με ένταση στον τρόπο που μιλούσε, ο Ισπανός τεχνικός προσπάθησε να «ντοπάρει» ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να πιστέψουν πως μπορούν να κάνουν την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο.

«Συγκεντρωθείτε και καθαρίστε το μυαλό σας. Είμαστε καλύτεροι και το βλέπετε και το ξέρετε. Πάμε όμως να το δείξουμε και μέσα στο γήπεδο. Αν συγκεντρωθούμε και παίξουμε όπως ξέρουμε, θα το γυρίσουμε το παιχνίδι. Να είστε σίγουροι γι αυτό. Πιστέψτε το και μπείτε συγκεντρωμένοι και με καθαρό μυαλό» τόνισε μεταξύ άλλων στους παίκτες του ο Χιμένεθ, ο οποίος μάλιστα είχε σπεύσει να μπει πρώτος στα αποδυτήρια.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ