ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Μόνο πάνω από το πτώμα μας"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χιμένεθ μίλησε σ' όλη την… ΑΕΚ για ό,τι κατάφερε μέχρι τώρα η ομάδα, αλλά έδωσε και σύνθημα για τον τελικό του κυπέλλου.

Είχε τους λόγους του ο Μανόλο Χιμένεθ που είχε ζητήσει στο τραπέζι της Τετάρτης (2/5) στα Σπάτα να δώσουν το παρών όχι μόνο οι ποδοσφαιριστές, όχι μόνο το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά ακόμα και υπάλληλοι της ΠΑΕ. Και αυτό διότι ο Ισπανός τεχνικός ήθελε να μαζευτεί όλη η οικογένεια της ΑΕΚ.

Διότι θεωρεί πως αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας της φετινής ομάδας. Και το είπε άλλωστε, όταν πήρε τον λόγο. ;;Έδωσε και το σύνθημα για τον τελικό του κυπέλλου. Σύνθημα πως η ομάδα θα «πεθάνει» μέσα στο γήπεδο, για να πάρει και αυτό το τρόπαιο.

«Το σημαντικότερο που θα ήθελα να πω στους ποδοσφαιριστές μας και μάλιστα μπροστά στον πρόεδρο είναι ότι χωρίς όλους αυτούς τους ανθρώπους που είναι σήμερα εδώ μαζί μας και έχουν υποστηρίξει την προσπάθεια μας όλο αυτό το διάστημα δεν θα τα είχαμε καταφέρει. Και ότι καταφέραμε, το καταφέραμε σαν οικογένεια. Όλοι μαζί. Όλοι μιλάμε για γκολ και για καθοριστικές ενέργειες και εδώ μπροστά σας έχετε έναν λοχία που δείχνει πάντα θυμωμένος. Γνωρίζετε όμως ότι χωρίς το στήριγμα ολόκληρου του ρόστερ δεν θα τα καταφέρνατε. Ένα πράγμα θέλω από εσάς από εδώ και πέρα! Να προσπαθήσετε να κερδίσετε το Κύπελλο. Μία υπόσχεση θέλω από εσάς.

Μπορεί να παίξουμε καλά, μπορεί να παίξουμε άσχημα. Αυτό που θέλω, όμως, είναι όλοι μαζί ενωμένοι να προσπαθήσετε να κερδίσετε το κύπελλο. Να τα δώσουμε όλα. Γι' αυτό το λόγο η ΑΕΚ είναι διαφορετική ομάδα! Για όσους μιλούν εκτός γηπέδου για εμάς, εμείς θα μιλήσουμε εντός γηπέδου. Μπορεί να κερδίσουμε, μπορεί και να χάσουμε, αλλά για να μας κερδίσουν θα πρέπει να περάσουν πάνω από το πτώμα μας. Και αν χάσουμε θα πρέπει να μπούμε στα αποδυτήρια και από τη στεναχώρια μας να σερνόμαστε στο πάτωμα των αποδυτηρίων» ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Χιμένεθ προς όλη την ομάδα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ