ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Μη μείνει η σημερινή νύχτα σαν όνειρο"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ εξέφρασε τη χαρά του για την πρόκριση της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League, μετά το 3-0 επί της Μπριζ, αλλά έστειλε μήνυμα για ανάλογη συνέχεια.

Μετά τον θρίαμβο της ΑΕΚ επί της Μπριζ με 3-0, που οδήγησε την Ένωση σε πρόκριση στους ομίλους του Europa League, ο τεχνικός της ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ ανέφερε: "Είμαι φυσικά χαρούμενος, μπορούμε να γιορτάσουμε την επιστροφή μας στην Ευρώπη αλλά να είμαστε παράλληλα και ρεαλιστές.

Έχουμε δύσκολο έργο μπροστά μας ώστε να μην μείνει η σημερινή νύχτα σαν όνειρο. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια όλων, των ποδοσφαιριστών, του προσωπικού της ομάδας. Δεν είχαμε την τύχη να περάσουμε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία απέδειξε ότι είναι μια μεγάλη ομάδα και συνεχίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Εμείς πρέπει να δείξουμε τώρα ότι είμαστε φιλόδοξη ομάδα, κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι, μια σπουδαία νίκη με 3-0 απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο. Αν όμως σε τρεις ημέρες πάμε στα Γιάννενα νομίζοντας ότι θα κάνουμε περίπατο, θα δείξουμε ότι δεν είμαστε πραγματικά φιλόδοξοι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μαγικό βράδυ για την ΑΕΚ, 3-0 την Μπριζ
Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ
Πάρτι με Μελισσανίδη στα αποδυτήρια της ΑΕΚ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ