ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Μεγαλύτερο περιθώριο για ενίσχυση"

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χιμένεθ μίλησε για την μεγάλη στιγμή της ΑΕΚ, αλλά και για το μεγαλύτερο περιθώριο που υπάρχει πλέον για ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας.

Τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Μανόλο Χιμένεθ, έχουν συμμετάσχει σ’ ομίλους τουChampionsLeague. Όμως η Ένωση δεν είχε μπει σε προκριματικά για το… «σεντόνι» εδώ και δέκα χρόνια. Ενώ ο Ισπανός τεχνικός ήρθε στην ΑΕΚ μόλις τον περασμένο Γενάρη.

Και επομένως ο Χιμένεθ είχε κάθε λόγο να αισθάνεται δικαιωμένος. Τόσο για τον ίδιο, όσο και για την ομάδα. Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε για μια μεγάλη στιγμή και ευκαιρία στην ΑΕΚ να ονειρεύεται. Όπως επίσης και έστειλε… μήνυμα για τα μεγαλύτερα περιθώρια που υπάρχουν πλέον, για την ενίσχυση στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

"Να δώσουμε χαρά στον κόσμο της ομάδας. Είμαστε οι πρώτοι ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, με εξαίρεση τον Ολυμπιακό που ήταν πρωταθλητής. Να έχουμε όρεξη ώστε να δώσουμε την μάχη μας, για να μπούμε στους ομίλους. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά είναι μεγάλη στιγμή, να μπορεί να ονειρεύεται.

Σε προσωπικό επίπεδο, αισθάνομαι μεγάλη ικανοποίηση. Διότι οι παίκτες έδωσαν τα πάντα και τα κατάφεραν. Οι παίκτες τα κατάφεραν και όχι μόνο εγώ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλους τους καταπληκτικούς επαγγελματίες στην ομάδα, που με στήριξαν και μου έκαναν τα πράγματα πιο εύκολα".

Το επόμενο βήμα είναι το πρωτάθλημα;

"Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να αντιλαμβανόμαστε πως τίποτα δεν είναι εύκολο αλλά και τίποτα αδύνατο. Το να αρχίσουμε να μιλάμε για έναν τόσο μακρινό στόχο, είναι νωρίς ακόμα. Μ’ ένα δυνατό ρόστερ η ομάδα, θα παλεύει παιχνίδι με παιχνίδι".

Πόσο αλλάζει τώρα ο σχεδιασμός;

"Σίγουρα αυτό θα το σκέφτεται και ο ιδιοκτήτης της ομάδας. Αυτή η παρουσία στα προκριματικά του Champions League, δίνει μεγαλύτερο περιθώριο για να ενισχύσει την ομάδα. Η αλήθεια είναι πως όσοι είχαν την τύχη να συμμετάσχουν στο Champions League, ξέρουν πως είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση. Και οπότε θα περάσουμε από μια φάση που δεν θα είναι καθόλου εύκολη, αλλά με την προσπάθεια και την όρεξη να προκριθούμε στους ομίλους".

Για τον Αραούχο:

"Ο Σέρχιο αισθάνεται πολύ χαρούμενος με τους συμπαίκτες του και την διοίκηση. Θα ήθελε να συνεχίσει στην ομάδα. Έχει ένα συμβόλαιο με την Λας Πάλμας. Δεν εξαρτάται ούτε απ’ αυτόν. Θα πρέπει να περιμένουμε, αλλά η επιστροφή του στην Λας Πάλμας, θα είναι μια πραγματικότητα.

Ήταν μια δύσκολη περίοδο για τον Αραούχο, η καρδιά του ανήκει στην ΑΕΚ, στο μυαλό του όμως, είχε τις συνεχείς κλήσεις από την Λας Πάλμας, είχε χαρά και θυμό ταυτόχρονα και το ευχαριστήθηκε που σκόραρε".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σέρχιο, Μανόλο, Grácias
Αραούχο: "Ελπίζω να γυρίσω σύντομα, ευχαριστώ Μανόλο"
Επεισόδιο με οπαδό του Πανιωνίου ο Χιμένεθ
Μελισσανίδης: "Είμαι εδώ"
Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν φωνάζοντας "bonus, bonus"!
Η τελική βαθμολογία των playoffs
Με Αραούχο στο Champions League η ΑΕΚ, 2-1 τον Πανιώνιο
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ