ΑΕΚ

Χιμένεθ: Μαέστρος σε πάγκο και... εξέδρα

Χιμένεθ: Μαέστρος σε πάγκο και... εξέδρα
EUROKINISSI

Όρθιος σ' ολόκληρο το ντέρμπι ο Μανόλο Χιμένεθ, με νεύματα και κινήσεις του χεριού, έδινε τον τόνο και στους ποδοσφαιριστές του, αλλά και τους οπαδούς της ΑΕΚ. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Δεν κάθισε στον πάγκο ούτε δευτερόλεπτο. Δεν τον πλησίασε καν. Μιλούσε συνεχώς και με τους συνεργάτες του και με τους παίκτες του πάγκου, ακόμα και με τον… Ντάρκο Κοβάσεβιτς από τον απέναντι πάγκο. Ο Μανόλο Χιμένεθ έζησε έντονα και αυτό το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Με εκρηκτικές αντιδράσεις καθ' όλη την διάρκεια του 90άλεπτου, αλλά και με συγκλονιστική κίνηση στο τέλος του ματς, να πανηγυρίσει με οπαδούς της ΑΕΚ που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα. Πάντως ο Χιμένεθ κατά τη διάρκεια του ντέρμπι, έμοιαζε περισσότερο με μαέστρο, καθώς με νεύματα και με κινήσεις του χεριού του, έδινε τον τόνο και στους ποδοσφαιριστές του αλλά και στον κόσμο της ΑΕΚ που ήταν στις εξέδρες. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ

Ο Χιμένεθ ήταν συνεχώς πάνω στην γραμμή του πλαγίου και έδινε οδηγίες. Όμως εκείνο που έχει σημασία, είναι αυτό που ζητούσε ο Ισπανός τεχνικός από τους ποδοσφαιριστές του, μετά το πρώτο και κυρίως μετά το δεύτερο γκολ. Μόλις κόπασαν οι πανηγυρισμοί από τα γκολ του Λάζαρου και του Αραούχο, ο Χιμένεθ με σχετικά νεύματα, ζητούσε από τους παίκτες του να παίξουν με μυαλό. Αυτό τους έδειχνε και αυτό τους φώναζε.

"Μυαλό, μυαλό", φώναζε συνέχεια ο Ισπανός τεχνικός, ενώ μετά και το δεύτερο γκολ, ο Χιμένεθ ζητούσε από τους παίκτες του να βγουν μπροστά και να ψάξουν ακόμα και για τρίτο τέρμα. Μόλις ο Ολυμπιακός μείωσε σε 2-1, ο Ισπανός τεχνικός κυριολεκτικά χτυπιόταν από τον πάγκο, προκειμένου να περάσει το μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του, να μην κλειστούν πίσω και να βγουν από την περιοχή τους.

ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ

Δεν ήταν μόνο οι παίκτες της ΑΕΚ που έπαιρναν οδηγίες από τον πάγκο σ’ αυτό το ντέρμπι. Ήταν και οι οπαδοί. Περισσότερες από μια φορές, ο Χιμένεθ γύρισε προς τις εξέδρες και έκανε νεύμα να φωνάξουν περισσότερο και να ανεβάσουν την ένταση. Μάλιστα η αντίδραση του κόσμου και η ανταπόκριση ήταν πάντα άμεση, καθώς κάθε φορά που ο Ισπανός τεχνικός απευθυνόταν προς την εξέδρα, ανέβαιναν και τα… ντεσιμπέλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΑΕΚ με δαγκώματα κόμπρας
"Αφεντικό" η ΑΕΚ στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ