ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Κλειδί το γκολ του Αραούχο, θα γιορτάσω όταν κλειδώσουμε τον τίτλο"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, χαρακτήρισε ως "κλειδί" της νίκης (3-0) επί του Παναθηναϊκού το πρώτο γκολ του Σέρχιο Αραούχο, ενώ έπλεξε το εγκώμιο των "πρασίνων".

Η ΑΕΚ νίκησε 3-0 τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή με τα δύο γκολ του Σέρχιο Αραούχο και το ένα του Ροντρίγκο Γκάλο κι "αγκαλιάζει" τον τίτλο, καθώς βρίσκεται στο +8 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

Εμφανώς ενθουσιασμένος ο Μανόλο Χιμένεθ χαρακτήρισε ως "κλειδί" της νίκης (3-0) το πρώτο γκολ του Σέρχιο Αραούχο, ενώ απένειμε συγχαρητήρια στους παίκτες του Παναθηναϊκού.

"Το σημείο κλειδί ήταν το γκολ του Σέρχιο γιατί σκοράραμε όταν ο Παναθηναϊκός είχε έντεκα ποδοσφαιριστές. Τα παιδιά έκαναν καλή δουλειά κι αυτό φάνηκε.

Εγώ ακόμη δεν γιορτάζω τίποτα. Ο κόσμος καλά κάνει και χειροκροτεί τα παιδιά, έκαναν καταπληκτική σεζόν. Μόλις το "κλειδώσουμε". Δεν ήταν εύκολο, γιατί υπήρχε μεγάλη πίεση.

Προσωπική μου άποψη είναι ότι ΑΕΚ και Παναθηναϊκός προσπαθούν να παίξουν το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Είναι αξιοθαύμαστη η σεζόν που κάνουν στον Παναθηναϊκό. Είχα μια παρόμοια σεζόν με προβλήματα στο παρελθόν κι έχω να πω ότι κάνουν πολύ καλή δουλειά", υποστήριξε ο Ανδαλουσιάνος στην κάμερα της NOVA.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ