ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Καρδιά και… προσωπικότητα"

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (Eurokinissi Sports / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (Eurokinissi Sports / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για την μάχη της Μεγάλης Πέμπτης (13/4) στο Φάληρο.

Η αλήθεια είναι πως για ένα ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό και ειδικά ημιτελικό, είναι λίγα αυτά που μπορεί να πει ο προπονητής στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

Τα περισσότερα είναι σχεδόν αυτονόητα. Από την άλλη μεριά, όσα επισημαίνει ο προπονητής, έχουν και σημασία για τον τρόπο διαχείρισης ενός τέτοιου παιχνιδιού.

Και ο Μανόλο Χιμένεθ, μιλώντας σήμερα (12/4) παραμονή του ντέρμπι, στους ποδοσφαιριστές του, έδωσε συγκεκριμένες συμβουλές. Έθεσε συγκεκριμένα στοιχεία, που μπορούν να καθορίσουν το αποτέλεσμα για την ΑΕΚ.

«Αύριο είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Είναι ένα παιχνίδι που χρειάζεται να βγάλουμε στο γήπεδο καρδιά και να δείξουμε την αγωνιστική μας ποιότητα. Αυτό που έχει μεγάλη σημασία, είναι να δείξουμε προσωπικότητα και ποιότητα, όταν θα έχουμε την μπάλα στα πόδια μας» ήταν, μεταξύ άλλων, τα λόγια του Ισπανού τεχνικού.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ