ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Ήμουν κοντά σ' άλλη ομάδα, αλλά τα σταμάτησα όλα"

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ / EUROPA LEAGUE / AEK - DYNAMO KYIV / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ / EUROPA LEAGUE / AEK - DYNAMO KYIV / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στην Marca για την επιστροφή του στην ΑΕΚ και αποκάλυψε ότι είχε πρόταση από άλλη ομάδα, αλλά διέκοψε τις διαπραγματεύσεις.

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει πάρει (κυριολεκτικά) στον δρόμο της επιστροφής του στην ΑΕΚ. Και λίγο πριν αναχωρήσει για την Ισπανία, ο Ανδαλουσιάνος τεχνικός μίλησε στην Marca και αποκάλυψε πως ήταν πολύ κοντά σε συμφωνία με άλλη ομάδα.

Φυσικά, τα δεδομένα άλλαξαν μετά το ενδιαφέρον των κιτρινόμαυρων με τον Ισπανό κόουτς να σταματά τις διαπραγματεύσεις.

"Η ΑΕΚ μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι με χρειάζεται. Ήμουν κοντά στο να υπογράψω σε μια άλλη ομάδα, αλλά τα σταμάτησα όλα για την ΑΕΚ" τόνισε μεταξύ άλλων ο Μανόλο Χιμένεθ. Υπενθυμίζουμε ότι το πρωί της Τρίτης (05/02) ο Μαρίνος Ουζουνίδης υπέβαλε την παραίτηση του από την ΑΕΚ και στη συνέχεια το όνομα του Ισπανού κόουτς ήρθε στην επικαιρότητα.

Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών κράτησαν λίγο και η τρίτη θητεία του Ισπανού προπονητή, που οδήγησε την ΑΕΚ στο πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια, αναμένεται ξεκινήσει άμεσα. Για την ακρίβεια αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στο Περιστέρι, κόντρα στον Ατρόμητο (7/2, 19:30) για τον πρώτο προημιτελικό μεταξύ των δύο ομάδων για το Κύπελλο Ελλάδας.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ