ΑΕΚ

Χιμένεθ: "H ανανέωση του Λαμπρόπουλου δείχνει πόσο μεγάλη ομάδα είναι η ΑΕΚ"

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÁÅÊ (Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÁÅÊ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

O Μανόλο Χιμένεθ, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, αναφέρθηκε στο σοβαρό τραυματισμό του Βασίλη Λαμπρόπουλου, αλλά και στην απόφαση της ΑΕΚ να ανανεώσει άμεσα το συμβόλαιο του Έλληνα στόπερ.

Η ΑΕΚ επικράτησε με 2-0 του Πλατανιά στα Περιβόλια και επέστρεψε σε τροχιά πλέι οφ, ούσα δύο βαθμούς μπροστά απ' την έκτη Ξάνθη. Παρ' όλα αυτά, η αναμέτρηση επισκιάστηκε απ' το σοβαρό τραυματισμό του Βασίλη Λαμπρόπουλου, ο οποίος έχει υποστεί ζημιά στους χιαστούς.

Όπως είναι λογικό, η συγκεκριμένη είδηση μονοπώλησε το ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, με τον Μανόλο Χιμένεθ να εύχεται οι γιατροί να έχουν κάνει λάθος διάγνωση.

"Έχουμε στην ομάδα έναν πάρα πολύ καλό γιατρό, όμως εύχομαι αυτή τη φορά να έχει κάνει λάθος. Ο Βασίλης είναι από τους παίκτες που έχουν κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια φέτος", τόνισε αρχικά.

Για την απόφαση της ΑΕΚ να ανανεώσει στο συμβόλαιο του Λαμπρόπουλου, παρά τον τραυματισμό: "Ήμουν πάντα σίγουρος ότι δουλεύω σε μια πολύ μεγάλη ομάδα, όμως με αυτό που έχει κάνει σήμερα το κλαμπ, να αποφασίσει τόσο άμεσα την ανανέωση του συμβολαίου του, μου δείχνει για ακόμη μια φορά πόσο μεγάλη ομάδα είναι η ΑΕΚ".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ