ΑΕΚ

Χιμένεθ για Μασούντ: "Τέτοιος παίκτης να χάσει τέτοια ευκαιρία..."

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / DYNAMO KYIV - AEK (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / DYNAMO KYIV - AEK (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε για ανώτερη ΑΕΚ και στα δυο παιχνίδια με την Ντινάμο Κιέβου, ενώ στάθηκε στη χαμένη ευκαιρία του Σοτζέι Μασούντ, έχοντας διάθεση να υπερασπιστεί τον παίκτη του.

Το είχε πει ήδη ο Μανόλο Χιμένεθ από την χθεσινή (21/02) συνέντευξη Τύπου και έχοντας προφανώς στο μυαλό του το πρώτο ματς με τη Ντινάμο Κιέβου. "Δεν κερδίζει πάντα η ανώτερη ομάδα". Και επαληθεύτηκε στο αποψινό (22/02) ματς.

Ο Ισπανός τεχνικός ήταν απόλυτος ως προς την ανωτερότητα της ΑΕΚ και στα δυο ματς με τους Ουκρανούς, ενώ αποκάλυψε και τι είπε στους παίκτες του στα αποδυτήρια, μετά τον αποκλεισμό.

"Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη Ντινάμο Κιέβου. Αλλά είναι κάποιες από τις φορές, που αν και περνάει κάποιος όλη του τη ζωή στο ποδόσφαιρο, που θεωρεί πως το ποδόσφαιρο είναι άδικο. Μ’ όλο το σεβασμό για τη Ντινάμο, ήμασταν ανώτεροι τόσο στην Αθήνα, όσο και στο Κίεβο. Αλλά ο αντίπαλος ήξερε πώς να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία στην Αθήνα. Και εμείς δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ξεκάθαρες ευκαιρίες που είχαμε μπροστά στο τέρμα. Δεν υπάρχει χρόνος για να στεναχωριόμαστε. Και αυτές ήταν οι λέξεις μου. Αισθάνομαι περήφανος για όλους τους ποδοσφαιριστές. Έχουμε χρόνο μόνο σήμερα για να σκεφτούμε τον αποκλεισμό και από αύριο πρέπει να κοιτάξουμε τον Ατρόμητο".

Γιατί ο Τσιγκρίνσκι δεν έπαιξε στο πρώτο ματς;

"Ήταν δική μου απόφαση".

Τι μπορείτε να πείτε για την διαιτησία;

"Τυπική διαιτησία. Δεν είχε κάποια επιρροή στο τελικό αποτέλεσμα. Εμείς στην Αθήνα, είχαμε την ατυχία, να μην έχουμε μια διαιτησία που αρμόζει".

Επηρέασε ο καιρός το αποτέλεσμα;

"Είναι ξεκάθαρο πως δεν είναι το καλύτερο σενάριο, να παίζουμε σ’ αυτές τις συνθήκες. Αλλά να πούμε γι αυτό, θα ήταν σαν να ψάχναμε δικαιολογία. Είτε σ’ αυτό το γήπεδο, είτε στην Αθήνα με καλύτερες καιρικές συνθήκες, η ΑΕΚ ήταν ανώτερη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και να ευχηθώ το καλύτερο".

Είπατε κάτι στον Μασούντ, για τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία;

"Σίγουρα τον έχει επηρεάσει. Ένας τέτοιος παίκτης, με τέτοια ποιότητα, να χάσει τέτοια ευκαιρία. Δεν ήταν ο μόνος που έχασε ευκαιρίες. Και στον ίδιο τον Μασούντ και στους άλλους, είπα συγχαρητήρια, αυτός που τα χάνει, είναι αυτός που ψάχνει τα γκολ. Να συνεχίσετε να ψάχνετε τα γκολ".

Τι λέτε για την έδρα που θα γίνει ο τελικός του Champions League;

"Ελπίζω μετά από τρεις μήνες, να μην χιονίζει. Ελπίζω να έχει καλύτερες καιρικές συνθήκες. Το γήπεδο πάντως, είναι καταπληκτικό".

Είστε έτοιμοι μ' αυτή την ομάδα, να παίξετε και στο Champions League;

"Σε περίπτωση που κερδίσουμε το πρωτάθλημα, αυτό θα γίνει του χρόνου. Αυτό που μένει, είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, που δεν είναι κάτι απλό. Την απάντηση γι αυτό, θα μπορώ να τις δώσω μετά τις 31 Μαΐου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Άδικος αποκλεισμός για την ΑΕΚ, 0-0 με την Ντινάμο Κιέβου
Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ
Η ΑΕΚ αποκλείστηκε αήττητη: οκτώ ισοπαλίες και δύο νίκες
Απ' την ευκαιρία του Νικολαΐδη με Λοκομοτίβ στην ευκαιρία του Μασούντ 20 χρόνια μετά
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ