ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Φαντάσου στη Νέα Φιλαδέλφεια τι θα γίνεται"

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΜΙΛΑΝ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / MILAN - AEK / ΧΙΜΕΝΕΘ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Μανόλο Χιμένεθ EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ υποστήριξε ότι ανατρίχιασε με την παρουσία των οπαδών της ΑΕΚ στο Σαν Σίρο, ότι ακούγονταν περισσότερο από εκείνους της Μίλαν και ανέφερε ότι στη Νέα Φιλαδέλφεια θα είναι όλα διαφορετικά σε σχέση με το ΟΑΚΑ. (VIDEO)

Λίγο πριν από την επιβίβαση στο τσάρτερ της επιστροφής στην Αθήνα, ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στο AEK TV για την εμφάνιση της Ένωσης στο Σαν Σίρο απέναντι στη Μίλαν (0-0). Εξέφρασε τον θαυμασμό του για την παρουσία των 3.500 φίλων του Δικεφάλου στο Μιλάνο και όταν ρωτήθηκε αν τους άκουγε κατά τη διάρκεια του ματς, απάντησε:

"Είναι δυνατόν να μην τους άκουγα; Μιλάμε για κάτι καταπληκτικό! Το σκέφτομαι και τώρα, το θυμάμαι και ανατριχιάζω. Ο κόσμος της ΑΕΚ έκανε πολύ έντονη την παρουσία του και ακούστηκε πολύ περισσότερο από τους τιφόζι της Μίλαν. Και είναι κάτι που συζητούσαμε και πριν από τον αγώνα πώς θα είναι η κατάσταση στην κερκίδα, όταν ο κόσμος της ΑΕΚ θα έχει το δικό του σπίτι…

Μπορώ πλέον να φανταστώ πώς θα είναι η κατάσταση στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σήμερα ήταν εδώ στο Μιλάνο 3.500 κόσμος και δημιούργησαν καταπληκτική ατμόσφαιρα. Στο ΟΑΚΑ δεν αρκεί αυτός ο αριθμός, αλλά στο δικό μας γήπεδο, στη Νέα Φιλαδέλφεια, θα υπάρχει μεγάλη διαφορά".

Στην ερώτηση για το κατά πόσο η ισοπαλία στο Σαν Σίρο αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό ορόσημο στην πορεία μίας ομάδας που πριν από τέσσερα χρόνια αγωνιζόταν στα γήπεδα της τρίτης κατηγορίας, σχολίασε: "Γεγονός είναι ότι η δουλειά και μόνο η δουλειά αποφέρει σταδιακά και με το χρόνο καρπούς. Ολα αυτά δεν θα μπορούσαν να συμβούν από τη μία μέρα στην άλλη.

Σήμερα ήταν μία πολύ σημαντική ισοπαλία, ένα σημαντικός βαθμός σε αυτή την πορεία, που προσθέτει ένα ακόμα λιθαράκι στη συνολική προσπάθεια, που έχει γίνει όλο αυτό το διάστημα. Από εκεί και πέρα όμως θα πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά με την ίδια προσήλωση τόσο στο Europa League όσο και στο ελληνικό πρωτάθλημα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αποθέωση Ιταλών για Ανέστη: "Δεν είναι... άγαλμα"
"Χάρισμά σας"
Οι εμπνεύσεις του Μανόλο
Και γιατί να μην έφευγε νικήτρια η ΑΕΚ από το Μιλάνο;
Χιμένεθ: "Περήφανοι και ταπεινοί"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ