ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Έναν κόκκο άμμου"

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΓΑΝΔΗ (EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
Χιμένεθ EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ φιλοξενήθηκε στο match programme του αγώνα της ΑΕΚ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και υποστήριξε ότι "έχω προσθέσει με τη δική μου δουλειά έναν κόκκο άμμου σε όσα πετύχαμε πέρυσι".

Με Μανόλο Χιμένεθ το πρώτο official match programme της χρονιάς ενόψει της ευρωπαϊκής πρεμιέρας της ΑΕΚ την Τρίτη κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, την Τρίτη (25/7, 20.30). Ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε στο πέρυσι αλλά και στο εφέτος της ομάδας μας, στην προσπάθεια που έγινε, αλλά και στην πολλή δουλειά που υπάρχει ακόμα μπροστά.

"Από την πλευρά μου έχω προσθέσει με τη δική μου δουλειά έναν κόκκο άμμου σε όσα πετύχαμε πέρυσι! Βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο, αλλά υπάρχει μεγάλη διαδρομή να διανύσουμε και αυτό που θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας είναι ότι κάθε παιχνίδι πρέπει να είναι διαφορετικό. Κάθε παιχνίδι για εμάς πρέπει να αποτελεί έναν ξεχωριστό τελικό" δήλωσε ανάμεσα στ' άλλα ο Μανόλο Χιμένεθ.

Τοποθετήθηκε ακόμη για τα ματς με την ΤΣΣΚΑ και τις πιθανότητες πρόκρισης, για την ευρωπαϊκή πρόκληση της ΑΕΚ, για τις μεταγραφές, για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν και το κατά πόσο είναι ευχαριστημένος από τη δουλειά, που έχει γίνει μέχρι σήμερα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ