ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Εμείς το παιχνίδι μας"

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (Eurokinissi Sports / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (Eurokinissi Sports / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χιμένεθ έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ για το παιχνίδι της Δευτέρας (6/3) στη Νέα Σμύρνη.

Τον Πανιώνιο τον έχει μελετήσει πολύ ο Μανόλο Χιμένεθ, όπως και τα δεδομένα του αυριανού (6/3) παιχνιδιού στη Νέα Σμύρνη. Άλλωστε ο Ισπανός τεχνικός ξέρει καλά την ατμόσφαιρα, καθώς δεν θα είναι η πρώτη φορά που πάει με την ΑΕΚ στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Όμως το μήνυμα που έστειλε ο Χιμένεθ μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του πριν από τη σημερινή (5/3) προπόνηση, ήταν ξεκάθαρο. Τους ζήτησε να επιβάλλουν το δικό τους παιχνίδι, χωρίς να επηρεαστούν από την ατμόσφαιρα.

«Εμείς πρέπει να πάμε για να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας. Να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Να πάμε να δείξουμε την ποιότητα μας και να μην επηρεαστούμε από την ατμόσφαιρα. Ξέρω πως όλοι θα δώσουμε και την ψύχη μας. Όλοι όσοι βρισκόμαστε στην αποστολή. Και αυτοί που θα παίξουν από την αρχή και αυτή που θα έρθουν από τον πάγκο» ήταν τα λόγια του τεχνικού της ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ