ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Εκτός από τα πρώτα 10 λεπτά, ο Ολυμπιακός δεν μας πλησίασε"

ÊÕÐÅËËÏ / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÊÕÐÅËËÏ / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ τόνισε ότι η ΑΕΚ δέχτηκε πίεση από τον Ολυμπιακό μόνο στα πρώτα δέκα λεπτά του αγώνα και αναφέρθηκε στο κομμάτι των στατικών φάσεων.

Όπως συνέβη αμέσως μετά το τέλος αγώνα έτσι και στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε ο Μανόλο Χιμένεθ δήλωσε ικανοποιημένος για την εμφάνιση των παικτών του στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, τόνισε ότι η ομάδα του δεν δέχτηκε μεγάλη πίεση με εξαίρεση τα πρώτα δέκα λεπτά, ενώ αναφέρθηκε και στα προβλήματα της κιτρινόμαυρης άμυνας στις στατικές φάσεις.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Είδαμε την ομάδα σας να μην δημιουργεί κάποια ευκαιρία σε 90 λεπτά. Το πλάνο σας ήταν να μην δεχτείτε γκολ ή θέλατε κάτι άλλο; Είστε ένας προπονητής που έχετε δείξει ότι κυνηγάτε πάντα τη νίκη και το είχατε αποδείξει πέρσι στο Κύπελλο με τον Ολυμπιακό.

"Προσπαθήσαμε να κάνουμε επίθεση, αλλά παίζει και ο αντίπαλος. Δεν ξέρω πόσες ευκαιρίες έκανε ο Ολυμπιακός, αλλά πρέπει να έκανε πάρα πολλές για να το λέτε εσείς. Αν αφαιρέσουμε τα πρώτα 10 λεπτά, νομίζω ότι ο Ολυμπιακός δεν πλησίασε πάρα πολύ".

Το 0-0 δίνει ένα μικρό προβάδισμα στην ΑΕΚ;

"Η πρόκριση επρόκειτο να είναι δύσκολη. Ήταν 0-0 πριν από το παιχνίδι και συνεχίζει να είναι 0-0. Απομένουν 90 λεπτά σε ακόμη έναν αγώνα, το αποτέλεσμα είναι 0-0 ανάμεσα σε δύο ομάδες που όπως είπα και πριν τον αγώνα, θα μπορούσαν να είναι στον τελικό".

Ποια τα καλά στοιχεία που κρατάτε από το ματς και τι πετάτε;

"Φυσικά και υπάρχουν αρνητικά στοιχεία. Τα πρώτα δέκα λεπτά δεχτήκαμε δύο φάσεις από στατικές φάσεις. Ο Μπάρκας ενήργησε όμως πολύ καλά και μετά εμείς πιέσαμε τον Ολυμπιακό, δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες μας αν και δεν είχαμε την ευτυχή κατάληξη να σκοράρουμε".

Είναι το δεύτερο σερί ματς που δεν κάνετε πολλές ευκαιρίες. Σας προβληματίζει αυτό;

"Δεν είναι τόσο δυνατή ομάδα η ΑΕΛ όσο ο Ολυμπιακός, αλλά φαντάζομαι ότι ούτε ο Ολυμπιακός έκανε πολλές ευκαιρίες απέναντί μας, όσο έκανε απέναντι στους πρώην αντιπάλους του".

Ποιο κατά τη γνώμη σας θα έπρεπε να ήταν το πιο δίκαιο σκορ; Είδαμε ότι ήσασταν πολύ ειρωνικός στην πρώτη απάντησή σας.

"Είστε πολύ ελεύθερος να ρωτήσετε ό,τι θέλετε και εγώ να απαντήσω ό,τι θέλω. Το να φεύγεις με μία ισοπαλία όταν είναι 0-0, είναι καλύτερο από το να φεύγεις με μία ισοπαλία με 1-1".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο ΟΑΚΑ θα λύσουν τις διαφορές τους Ολυμπιακός και ΑΕΚ
Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ
Τσίκινης για Σιδηρόπουλο: "Ώριμος, έμπειρος, πολύ καλή διαιτησία"
Οι στρατιώτες της ΑΕΚ
Μπάρκας: "Πιστεύω ότι εμείς θα περάσουμε"
Ο Λαμπρόπουλος διέκοψε δηλώσεις για να πάρει φανέλα από τον Θεοδωρίδη

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ