ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Είναι στο χέρι μας"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΧΙΜΕΝΕΘ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΧΙΜΕΝΕΘ EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, μίλησε στους παίκτες του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, την αποθεραπεία και τη συνέχεια της σεζόν.

Τα συγχαρητήρια στους παίκτες της ΑΕΚ για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Μανόλο Χιμένεθ τα είχε δώσει ήδη από την Κυριακή (19/2) στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ. Στη σημερινή (22/2) πρώτη προπόνηση μετά το ματς, στην ομιλία που έκανε στους κιτρινόμαυρους ο Ισπανός τεχνικός συμπεριέλαβε ξανά συγχαρητήρια. Μόνο που αυτή την φορά ο Χιμένεθ μίλησε και για την σημασία της αποθεραπείας, αλλά κυρίω για την συνέχεια της ΑΕΚ.

"Θέλω και πάλι να σας πω μπράβο, διότι ανταποκριθήκατε στις απαιτήσεις ενός παιχνιδιού, όπως αυτό της Κυριακής. Ήσασταν σοβαροί και συγκεντρωμένοι σ' όλο το ματς και ο αντίπαλος δεν μας έκανε καμία ευκαιρία. Θυμάμαι μόνο μια φορά που χρειάστηκε να επέμβει ο Μπάρκας. Έμειναν κάποιοι παίκτες εκτός, για να βγει ένα πλάνο.

Στο τέλος έβαλα τον Λάζαρο και τον Βίνι (σ.σ. Βινίσιους) για να προσπαθήσουμε να κτυπήσουμε από τα άκρα. Και έκαναν πολύ καλή δουλειά. Όπως καλή δουλειά έκαναν και οι προηγούμενοι που ήταν στα άκρα. Είναι σημαντικό που κερδίσαμε. Ήταν επίσης σημαντικό να ξεκουραστείτε αυτές τις δυο μέρες.

Η πιο αποτελεσματική αποφόρτιση, είναι να περνάτε ώρες με τις οικογένειες σας και τους δικούς σας ανθρώπους. Τώρα επιστρέψαμε και πρέπει να πάμε δυνατά. Έχουμε μπει πλέον βαθμολογικά στην πεντάδα και είναι στο χέρι μας να πάμε ακόμα πιο ψηλά. Εξαρτάται από εμάς αν θα πάμε πιο πάνω ή θα αφήσουμε κάποιους να μας κυνηγάνε", ήταν τα λόγια του τεχνικού της ΑΕΚ.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το επιτελείο του Μελισσανίδη στην ΑΕΚ: Όλοι οι άνθρωποι του "Τίγρη"
Άσχημα μαντάτα για Γκάλο και Πατίτο
"Προχωράμε σε μηνύσεις"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ