ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Δεν χαίρομαι όταν πέφτουν ομάδες"

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ (29η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΧΙΜΕΝΕΘ
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ (29η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΧΙΜΕΝΕΘ ICON

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έμεινε ευχαριστημένος απ' την εικόνα της ΑΕΚ, παρά τη νίκη με 2-0 επί του Λεβαδειακού, στάθηκε στην στήριξη του κόσμου της Ένωσης, ενώ τόνισε πως δεν χαίρεται όταν μία ομάδα υποβιβάζεται.

Η ΑΕΚ, παρότι δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα, επικράτησε με 2-0 του Λεβαδειακού και "κλείδωσε" και μαθηματικά την παρουσία της στα πλέι οφ, ενώ παράλληλα έστειλε τους Βοιωτούς στην Stoiximan.gr Football League.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Μανόλο Χιμένεθ εξέφρασε τα παράπονά του για την εικόνα των παικτών του, παρά τη νίκη, στάθηκε στην παρουσία του κόσμο της Ένωσης, ενώ τόνισε πως δεν χαίρεται όταν μία ομάδα υποβιβάζεται.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Ήταν ένα άσχημο παιχνίδι. Με δυο ομάδες που έπαιζαν για διαφορετικούς λόγους. Ο Λεβαδειακός για την παραμονή του και εμείς για τα πλέι οφ. Είναι ξεκάθαρο πως όταν φτάνεις σ’ αυτό το σημείο, να παίζονται κάποια πράγματα, μετρά όλη η χρονιά και όχι μόνο ένα παιχνίδι. Αν και δεν παίξαμε, ήταν ένα κακό παιχνίδι, πήραμε τη νίκη, αλλά δεν χαίρομαι όταν πέφτουν ομάδες στην κατηγορία. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο της ΑΕΚ που βρέθηκε έξω από το γήπεδο, για να μας υποστηρίξει".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ