ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Δεν ξέρω τι γινόταν πριν με τον Αραβίδη, εγώ τον υπολογίζω"

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÁÅÊ (Eurokinissi Sports)
Χιμένεθ EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ κλήθηκε να μιλήσει για τον Χρήστο Αραβίδη μετά το νικηφόρο ματς με τον Πλατανιά στα Χανιά και υποστήριξε ότι τον υπολογίζει όσο είναι στον πάγκο της ΑΕΚ. Τι είπε για την αντίδραση της ομάδας του μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Για την αντίδραση που έβγαλε η ΑΕΚ μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον Παναθηναϊκό, αλλά και για την παρουσία του Χρήστου Αραβίδη μίλησε ο Μανόλο Χιμένεθ μετά τη νίκη (2-0) επί του Πλατανιά στα Περιβόλια, για την 27η αγωνιστική της Super League.

Η τοποθέτηση του Μανόλο Χιμένεθ: "Μακάρι να μην ξαναχρειαστεί να ζήσουμε μία αντίδραση, ύστερα από ήττας της ομάδας. Δείξαμε αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στον Παναθηναϊκό και θα μπορούσαμε να φύγουμε την ισοπαλία. Σήμερα, είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και ευτυχώς δείξαμε αυτή την αντίδραση.

Σε ό,τι αφορά στον Αραβίδη, η αλήθεια είναι πως σκόραρε και στο προηγούμενο παιχνίδι. Δεν ήμουν εδώ απ' την αρχή της σεζόν. Δεν ξέρει τι συνέβη στο παρελθόν. Αυτό που θέλω να πω είναι πως ο Αραβίδης δουλεύει πολύ σκληρά στις προπονήσεις. Κάθε φορά, σε κάθε παιχνίδι, μπαίνει για να βοηθήσει την ομάδα. Εγώ, μέχρι στις 30 Ιουνίου, τον υπολογίζω", δήλωσε ο Μανόλο Χιμένεθ στην κάμερα της NOVA.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ