ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Δεν ήμασταν καλύτεροι, δεν ήμασταν χειρότεροι"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

"Μακάρι να βρεθούμε και την επόμενη χρονιά στον τελικό" ήταν μία από τις πρώτες ατάκες του προπονητή της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, μετά από την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Ανάμεικτα συναισθήματα είχε μετά από το φινάλε του τελικού του κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ ο Μανόλο Χιμένεθ. Ανάμεικτα γιατί δεν είχε παράπονα από τους παίκτες του, τουλάχιστον στις πρώτες του δηλώσεις, αλλά και γιατί η ΑΕΚ δεν πέτυχε ένα γκολ για να στείλει το ματς του ΟΑΚΑ στην παράταση ώστε να διεκδικήσει εκεί το τρόπαιο.

" Πιστεύω ότι και οι δυο ομάδες μπορούσαν να πάρουν τη νίκη. Ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε μια από τις λίγες ευκαιρίες που είχε, εμείς καμία. Πιστεύω ότι ήταν ένα ισορροπημένο ματς, κρίμα που δεν τα καταφέραμε για τον κόσμο μας" ήταν οι πρώτες κουβέντες του Ισπανού, που συνέχισε λέγοντας ότι: " Μακάρι και την επόμενη χρονιά να βρεθούμε στον τελικό. Αυτό που πρέπει να σκεφτούμε, είναι πως δεν πρέπει να αφήνουμε τον Κάνιας να κάνει παιχνίδι, τον Μπίσεσβαρ να κάνει τη μπαλιά και να τρώμε ένα γκολ. Δεν ήμασταν ούτε καλύτεροι, ούτε χειρότεροι από τον ΠΑΟΚ".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ