ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Δεν φοβόμαστε, πάμε για ότι καλύτερο"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
Χιμένεθ, Eurokinissi EUROKINISSI SPORTS

Λίγο μετά την κληρωση με την ΤΣΣΚΑ για τα προκριματικά του Champions League, ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, τόνισε πως η ομάδα του δεν έχει να φοβηθεί τίποτα απέναντι στους Ρώσους.

ΚΙΕΛΤΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

Η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι από τα μέλη της αποστολής της ΑΕΚ εδώ στην Πολωνία, είχαν προβλέψει πως ο αντίπαλος που θα βγει από την κληρωτίδα για τον τρίτο προκριματικό του Champions League, θα ήταν η Μπριζ. Τελικά προέκυψε η ΤΣΣΚΑ. Παρόλα αυτά ο Μανόλο Χιμένεθ ξεκαθάρισε πως η ΑΕΚ δεν έχει απολύτως τίποτα να φοβηθεί.

"Οποιος και να ήταν ο αντίπαλος θα ήταν δύσκολος. Και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δείξουμε στους αντιπάλους ότι θα είμαστε δυνατοί. Αυτό που ξέρω είναι ότι το πρωτάθλημα στη Ρωσία ξεκινά πολύ νωρίτερα από τα υπόλοιπα πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Και όταν θα γίνει το δικό μας παιχνίδι θα έχουν παίξει ήδη 3-4 επίσημα ματς. Η λύση είναι πλέον τα φιλικά παιχνίδια να τα αντιμετωπίσουμε ως επίσημα και να βάζουμε ίδιο ρυθμό και ένταση».

Αν παίζει ρόλο που το πρώτο ματς θα είναι στο ΟΑΚΑ: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να μη δεχθούμε κάποιο γκολ και να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαστε ειδικοί σε αυτή τη διοργάνωση μια και έχουμε να παίξουμε χρόνια και το γνωρίζουμε όλοι αυτό. Οποιοδήποτε γκολ αν δεχθείς εντός έδρας ίσως είναι καθοριστικό για τη ρεβάνς». Αν τον φοβίζει κάτι από αυτό το ζευγάρι: «Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να πω ότι φοβάμαι. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι νιώθω ικανοποίηση να βλέπω την ΑΕΚ ανάμεσα στους καλύτερους. Εχω όρεξη και διάθεση και θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να κερδίσουμε"

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ