ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Ας το έχανα εγώ το πέναλτι"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ικανοποιημένος από την εικόνα της ΑΕΚ στο φιλικό με την Μπάνικ, ήταν ο Μανόλο Χιμένεθ

Με δεδομένο πως συνεχώς κατά την διάρκεια του ματς της ΑΕΚ με την Μπάνικ Οστράβα, ο Μανόλο Χιμένεθ χειροκροτούσε και φώναζε μπράβο στους παίκτες του, είναι προφανές πως έμεινε ικανοποιημένος από την αγωνιστική εικόνα.

Κάτι που τόνισε ο Ισπανός τεχνικός στις δηλώσεις του μετά το ματς, ενώ προσπάθησε να κρατήσει και ψηλά την ψυχολογία του Μάρκο Λιβάγια για το χαμένο πέναλτι. Κάτι που έκανε και όταν βγήκε ο Κροάτης φορ από το γήπεδο.

ΚΙΕΛΤΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

Για τα συμπεράσματά του από το ματς:
«Είμαι ικανοποιημένος από το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, όλες τις καταστάσεις που δημιουργήσαμε. Νομίζω ότι είμαστε σε έναν καλό δρόμο, αλλά έχουμε πολύ δρόμο ακόμη».

Για τον αν τον προβλημάτισε κάτι:
«Όχι. Δεν μπορώ να πω ότι με ανησυχεί κάτι. Βέβαια, πάντα μέσω της δουλειάς υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης για όλα. Στην επίθεση ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, θα πρέπει τις ευκαιρίες να τις κάνουμε γκολ και στην άμυνα να είμαστε λίγο πιο συγκεντρωμένοι».

Για το ότι η ΑΕΚ σε δύο από τα τρία φιλικά δέχθηκε πρώτη γκολ:
«Αυτό έχει να κάνει κυρίως με τον ρυθμό που έχουν οι αντίπαλοι, είναι ομάδες που κάνουν περισσότερο καιρό προετοιμασία. Οι δικοί μας παίκτες σε αυτή τη φάση έχουν βαριά πόδια, αν και έχουμε ρίξει την ένταση στις προπονήσεις, αλλά πιστεύω με τον καιρό ο ρυθμός μας και η ένταση θα είναι ακόμη καλύτερα».

Για το δίδυμο Αλμέιδα – Γιακουμάκη:
«Στην αρχή ήταν ο Λιβάγια με τον Γιακουμάκη, μετά ο Γιακουμάκης με τον Αλμέιδα, έχω πει ότι είναι ένας τρόπος να παίζεις με δύο επιθετικούς, αν μπορούν να βοηθάνε επιθετικά αλλά και αμυντικά. Θα χρειαστεί σε πολλά παιχνίδια να παίξουμε με δύο επιθετικούς».

Για τον Μπακάκη:
«Έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι σήμερα, απέναντι στον πιο γρήγορο παίκτη της αντίπαλης ομάδας, ο οποίος είχε και περισσότερο χρόνο προετοιμασίας, ήταν πιο έτοιμος σωματικά. Νιώθω ότι έχω δύο πολύ μεγάλους ποδοσφαιριστές. Τόσο ο Γκάλο, όσο και ο Μπακάκης είναι εδώ και προσφέρουν».

Για τον Λιβάγια:
«Το καλό είναι να δημιουργείς φάσεις. Σιγά σιγά οι φάσεις θα μετουσιώνονται και σε γκολ. Μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος με τον Λιβάγια που βρισκόταν μέσα σε όλες τις φάσεις. Έχασε το πέναλτι, αλλά όποιος εκτελεί πέναλτι μπορεί και να το χάσει. Μακάρι να το είχα χάσει... εγώ και να μη μιλούσαμε τώρα για τον Λιβάγια».

Για Σιμόες, Βράνιες, Πατίτο:
«Σήμερα άρχισαν να δουλεύουν με κάποιους συμπαίκτες τα παιδιά, θέλαμε να τους προστατέψουμε τουλάχιστον σήμερα, αύριο ίσως μπορέσουν κάποιοι να πάρουν λεπτά συμμετοχής. Αλλά δεν έπαιξαν για να τους προστατέψουμε».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ