ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Αν μπορούσε να φύγει ο Αραούχο, θα ερχόταν στην ΑΕΚ"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
Χιμένεθ EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, επιβεβαίωσε ότι είναι σε επαφές με τον Σέρχιο Αραούχο και τόνισε ότι αν μπορούσε να φύγει από τη Λας Πάλμας ο Αργεντινός, τότε θα ήθελε να επιστρέψει στην Ένωση.

Λίγο πριν ξεκινήσει η διαδικασία της κλήρωσης των ομίλων του Europa League, ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στην Cosmote TV και μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε για τον Σέρχιο Αραούχο. Ο Ισπανός προπονητής της ΑΕΚ ανέφερε:

"Η αλήθεια είναι πως με τον Σέρχιο έχω μια προσωπική σχέση, ανταλλάσσουμε κάποια μηνύματα, όπως και με την πλειοψηφία των παικτών. Μπορεί να είμαι αυστηρός σαν προπονητής, αλλά έχω επαφή με τους παίκτες μου. Γνωρίζω πως αν είχε τη δυνατότητα να φύγει από την Ισπανία και τη Λας Πάλμας θα ήθελε να επιστρέψει, αλλά θα ήθελα πριν γίνει οτιδήποτε να έχω μια προσωπική συζήτηση μαζί του".

Για το ενδεχόμενο περαιτέρω ενίσχυσης της Ένωσης, απάντησε: "Δεν είναι δική μου αρμοδιότητα αυτό. Αν ήταν στο χέρι μου θα ξόδευα όλα τα χρήματα που παίρνουμε στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά αυτό είναι υπόθεση της διοίκησης, που κάνει ό,τι μπορεί για να μεγαλώσει και να ενισχυθεί η ομάδα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ