ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Αν έρθει παίκτης καλώς, αλλιώς με όσους έχουμε"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΚΑΡΠΑΤΙ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
Χιμένεθ, Eurokinissi EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ υποστήριξε μετά το 1-1 με την Καρπάτι ότι το γκολ της ΑΕΚ προήλθε από λάθος, το οποίο όμως ήταν αποτέλεσμα κούρασης. Η τοποθέτησή του Ισπανού και για ενδεχόμενη νέα μεταγραφή.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, ανέφερε μετά το 1-1 της ομάδας του με την Καρπάτι, στο Κίελτσε της Πολωνίας: "Δουλεύουμε εδώ και μια εβδομάδα, αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που ξεκινά άμεσα τις υποχρεώσεις της και ήταν δύσκολο, όπως και το αυριανό φιλικό με την Κορόνα.

Έχω δει κάποια πράγματα, πρέπει να βελτιωθούμε σε πολλά, όπως το να τελειώνουμε τις φάσεις. Το γκολ που δεχθήκαμε ήταν από λάθος, αλλά προέρχεται από την κούραση της εβδομάδας. Το προσπαθήσαμε, σιγά σιγά θα το βρούμε. Καθημερινά δουλεύω με τα παιδιά που έχω στη διάθεσή μου, εάν έρθει κάποιος καλώς, αν όχι θα δουλέψω με τα παιδιά που έχω".

ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ: "ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΓΚΟΛ ΜΟΥ"

Ο νεοαποκτηθείς επιθετικός Γιώργος Γιακουμάκης σημείωσε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ, στο ματς με την Καρπάτι, και σχολίασε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα το πρώτο μου γκολ. Κάναμε καλή αρχή, πρώτο φιλικό, υπάρχει κούραση. Παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνουμε καλύτεροι.

Το να ξεκινά η ομάδα την άλλη ομάδα το πρωτάθλημα κι εμείς να είμαστε στη μέση παίζει ρόλο. Είναι πολύ όμορφο να σκοράρεις, ελπίζω να το ζήσουμε αμέτρητες φορές στο γήπεδό μας και να δώσουν τα γκολ μου πράγματα στην ομάδα. Το πίστευα από την αρχή της προετοιμασίας ότι θα είμαστε έτοιμοι για το πρώτο επίσημο ματς".

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΚΑΡΠΑΤΙ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
Γιακουμάκης, Τζανετόπουλος, Eurokinissi EUROKINISSI SPORTS

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ