ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Άλλα είπαμε, άλλα κάναμε"

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΡΙΕΚΑ / EUROPA LEAGUE / AEK - RIJEKA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Χιμένεθ EUROKINISSI SPORTS

Έντονες παρατηρήσεις από τον Μανόλο Χιμένεθ στους ποδοσφαιριστές του στην προπόνηση της Κυριακής (21/1). Διαβάστε μερικά από όσα είπε στους παίκτες της ΑΕΚ ο Ισπανός τεχνικός, μια μέρα μετά το 0-0 με την ΑΕΛ.

Είναι δεδομένο πως και για τον Μανόλο Χιμένεθ εκείνο που προέχει πλέον, είναι να μην μείνει η ΑΕΚ σ’ όσα έγιναν ή δεν έγιναν στο ματς της Λάρισας. Άλλωστε όπως διαβάσατε στο Sport24.gr, αυτό ήταν και το μήνυμα που έστειλε ήδη από τα αποδυτήρια του γηπέδου, αμέσως μετά την λήξη του παιχνιδιού, το Σάββατο (20/1) το βράδυ.

Όμως από την άλλη μεριά, δεν μπορούσε να μην κάνει παρατηρήσεις για όσα έγιναν λάθος. Και για περίπου πέντε λεπτά, πριν από την έναρξη της σημερινής (21/1) προπόνησης, ο Χιμένεθ μίλησε σε έντονο ύφος στους παίκτες του, για όσα πήγαν στραβά στο παιχνίδι με την Λάρισα.

"Το ξέρετε και οι ίδιοι πως δεν κάναμε πράγματα σωστά στο ματς. Δεν παίξαμε όπως έπρεπε και όπως είχαμε πει. Είχαμε πει πράγματα που έπρεπε να γίνουν για να μπορέσουμε να ανοίξουμε την άμυνα τους, τα φωνάζαμε και στο ματς και δεν έγιναν. Δεν περνούσαμε σωστά την μπάλα ούτε στα άκρα, ούτε μέσα στην περιοχή" ήταν μερικές από τις παρατηρήσεις του Ισπανού που έκλεισε την ομιλία του με την ατάκα "ξέρετε τι ματς ακολουθεί, να συγκεντρωθούμε και να δουλέψουμε γι αυτό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Μπλόκο" στον Κάμπο, στο 0-0 ΑΕΛ και ΑΕΚ
Ο Χιμένεθ έδωσε το σύνθημα
Το λάθος της ΑΕΚ με τον εξτρέμ
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ