ΑΕΚ

Χειρουργήθηκε ο Λαμπρόπουλος

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÁÅÊ (Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÁÅÊ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επέμβαση στον αμυντικό της ΑΕΚ, Βασίλη Λαμπρόπουλο, που θα απουσιάσει για περίπου έξι μήνες από την αγωνιστική δράση.

Έπειτα από περίπου δυο ώρες στο χειρουργείο, ολοκληρώθηκε η επέμβαση στο γόνατο του Βασίλη Λαμπρόπουλου, από τον Λάκη Νικολάου και τον Άλκη Καλιακμάνη. Η επέμβαση ήταν επιτυχής και εκείνο που προέκυψε ήταν πως η ζημιά ήταν μόνο στο χιαστό και πουθενά αλλού.

Πλέον, ο Λαμπρόπουλος, που αύριο (9/4) θα πάρει εξιτήριο, θα ξεκινήσει την μάχη της επιστροφής στην αγωνιστική δράση, που θα διαρκέσει περίπου έξι μήνες.

"Όλα πήγαν καλά, δεν αντιμετωπίσαμε κανένα απολύτως πρόβλημα και είμαι σίγουρος ότι ο Βασίλης θα επιστρέψει υγιής και δυνατός ακολουθώντας τη γνωστή διαδικασία αποκατάστασης μετά την επέμβαση", δήλωσε ο Λάκης Νικολάου.

Ο Λαμπρόπουλος βρίσκεται ήδη στο δωμάτιο του νοσοκομείου και θα περιμένει τις επισκέψεις των συμπαικτών του. Είναι δεδομένο πως μετά την προπόνηση και μέχρι το απόγευμα, από το δωμάτιο του "Λαμπρό", θα... παρελάσει όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ