ΑΕΚ

Χειρουργήθηκε ο Γιόχανσον

SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Γιόχανσον EUROKINISSI SPORTS

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επέμβαση του Σουηδού μέσου, Γιάκομπ Γιόχανσον, στο γόνατο. Ανακοίνωση εξέδωσε η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ.

"Επειγόντως να γίνει η επέμβαση" ήταν η μοναδική ρητή εντολή που είχε δώσει το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ στον Γιάκομπ Γιόχανσον. Και ο Σουηδός μέσος μπήκε σήμερα (17/11) το πρωί χειρουργείο και έκανε την επέμβαση με τον γιατρό της εθνικής ομάδας της Σουηδίας.

Η ενημέρωση που έχουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, είναι πως η επέμβαση ήταν απολύτως πετυχημένη. Πλέον, θα υπάρξει μια συνεννόηση ανάμεσα στους Σουηδούς γιατρούς και το ιατρικό τιμ της Ένωσης, για το που και το πως θα προχωρήσει το πρόγραμμα της αποθεραπείας του Γιόχανσον.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

"Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία στη Σουηδία η επέμβαση αποκατάστασης πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο του Γιάκομπ Γιόχανσον.

Στην προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα, όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Η προπόνηση του Σαββάτου θα αρχίσει στις 18.30 και στη συνέχεια η αποστολή θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο εν όψει του αγώνα της Κυριακής (19.30) με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΣΟΥΡΩΤΗ 2017-18".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ