ΑΕΚ

"Χείμαρρος" ΑΕΚτζήδων στο ΟΑΚΑ για τους πλημμυροπαθείς

"Χείμαρρος" ΑΕΚτζήδων στο ΟΑΚΑ για τους πλημμυροπαθείς
EUROKINISSI

Τεράστια κινητοποίηση των οπαδών της ΑΕΚ για το ματς με τον Πλατανιά και την στήριξη των πληγέντων από της πλημμύρες στην Δυτική Αττική.

Για την ΑΕΚ το κρίσιμο ματς πλέον, ως προς τους ευρωπαϊκούς της στόχους, είναι αυτό της Πέμπτης (23/11) με τη Ριέκα στο ΟΑΚΑ. Και υπό κανονικές συνθήκες, ο κόσμος της ομάδας θα ενδιαφερόταν για τα εισιτήρια του αγώνα με τους Κροάτες, χωρίς να έχει καθόλου στο μυαλό του το ματς πρωταθλήματος που ακολουθεί την προσεχή Δευτέρα (27/11) με τον Πλατανιά.

Όμως αυτή την φορά συμβαίνει το αντίθετο και υπάρχει σοβαρός λόγος. Προφανώς και θα δώσει το παρών ο κόσμος της ΑΕΚ στο ματς με τη Ριέκα.

Ωστόσο, η κινητοποίηση των οπαδών της Ένωσης είναι πολύ μεγαλύτερη, για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Πλατανιά, καθώς όλα τα έσοδα θα πάνε στην στήριξη των πληγέντων από τις πλημμύρες στην Δυτική Αττική.

Ήδη από την πρώτη στιγμή που η ΠΑΕ ανακοίνωσε αυτή την πρωτοβουλία, υπήρξε άμεση ανταπόκριση και από οργανωμένους οπαδούς, αλλά και από απλό κόσμο.

Είναι χαρακτηριστικό πως η μια και μοναδική ανάρτηση σχετικά με το θέμα, στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ στο facebook, έχει ανταπόκριση ανάλογη μ’ εκείνη της κατάκτησης του κυπέλλου. Με χιλιάδες κοινοποιήσεις, ενώ ακόμα και οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας, ενημερώνουν πως δεν πρόκειται να κάνουν χρήση σ’ αυτό το ματς, αλλά θα πάρουν κανονικό εισιτήριο, στην γενική είσοδο των 5 ευρώ.

Ειδικά μετά το ματς με τη Ριέκα, από την ΑΕΚ θα υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη κινητοποίηση, προκειμένου να έχει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο το ΟΑΚΑ την Δευτέρα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ