ΑΕΚ

Χαρτιά… ερμητικά κλειστά ο Χιμένεθ

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÁÅÊ (Eurokinissi Sports)
Χιμένεθ EUROKINISSI SPORTS

Δεν αποκάλυψε ο Χιμένεθτις σκέψεις του για το αγωνιστικό πλάνο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στον ημιτελικό του Φαλήρου για το Κύπελλο Ελλάδας. Ποιο σενάριο ακούγεται έντονα στα πηγαδάκια των παικτών.

Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα, ο Μανόλο Χιμένεθ πήγε με κλειστά χαρτιά ως προς το σχήμα και την ενδεκάδα, μέχρι και σχεδόν τη… σέντρα. Είναι χαρακτηριστικό πως οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ δεν είχαν ξεκάθαρη εικόνα για τις σκέψεις του Ισπανού τεχνικού, μέχρι λίγο πριν αναχωρήσουν από το ξενοδοχείο για το ΟΑΚΑ.

Και δεν αποκλείεται ακριβώς με την ίδια… τακτική, να φτάσει ο Χιμένεθ μέχρι και το ντέρμπι της Μεγάλης Πέμπτης (13/4, 19:30) με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Να μην δοκιμάσει δηλαδή απολύτως τίποτα και να αποκαλύψει στους παίκτες του το πλάνο του, λίγες ώρες πριν από την σέντρα.

Στην προπόνηση της Τρίτης (11/4) στα Σπάτα, η οποία ήταν και προτελευταία πριν από το ματς, ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ κράτησε ερμητικά κλειστά τα χαρτιά του. Απ’ όσα δούλεψαν οι "κιτρινόμαυροι", δεν προέκυψε η παραμικρή ένδειξη για τις σκέψεις του Χιμένεθ για το σχήμα και την ενδεκάδα του παιχνιδιού στο Καραϊσκάκη.

Μάλιστα όσοι αγωνίστηκαν στο κυριακάτικο (9/4) παιχνίδι με την Κέρκυρα, ακολούθησαν ξεχωριστό πρόγραμμα, από εκείνους που δεν έπαιξαν καθόλου. Και επομένως μόνο εικασίες για το σχήμα υπάρχουν, στα πηγαδάκια των ποδοσφαιριστών. Μάλιστα σ’ αυτές, ακούγεται έντονα η εκδοχή της τριάδας στην άμυνα, αν και εφόσον αγωνιστεί κανονικά ο Τσιγκρίνσκι.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ